Çin baskısından kaçan Bitcoin madencileri İran’a mülteci başvurusunda bulunuyor
Çin baskısından kaçan Bitcoin madencileri İran’a mülteci başvurusunda bulunuyor

Litecoin’in kurucusu: “BCH hard forkunda dram olmamalı. En çok tercih edilen kazanmalı!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, Blockstream’in strateji direktörü Samson Mow, bir aktör olan WhalePanda ve Monero kodunun baş danışmanı Ricardo Spagni, son zamanlarda ortaya çıkan en tartışmalı konulardan biri olan BCH hard forku hakkında konuşuyor.

Litecoin’in kurucusu: “Niçin madenciler karar verirken bu kadar dram var?”

Bu dörtlü Bitcoin Cash hard forku üzerine görüşlerini sundular. Bitcoin Cash Blockchain’i 15 Kasım’da ikiye bölündü ve iki farklı kripto para ortaya çıktı. Şu anda BCH yerine işlem gören iki token var. Biri Jihan Wu ve Bitmain tarafından yönetilen Bitcoin Cash SV, diğeri Coingeek, Calvin Ayre ve ‘Faketoshi’ Craig  Wright’ın oluşturduğu Bitcoin Cash ABC. Konuşmaya Bitcoin Cash zinciri üzerindeki fork hakkında konuşarak başladılar. Lee, konuya yönelik şunları söyledi:

Niçin madenciler karar verirken bu kadar dram var? Dram hakkı olmamalı… En çok tercih edilen kazanmalı!

Bitcoin Cash (BCH) hard forku  zaman çizgisi

“Soru, oynamak için kendi başına ne kadar para ve hash rate’i olduğu.”

WhalePanda, Bitmain CEO’su Jihan Wu’nun piyasada 1 milyon Bitcoin Cash SV tokeni bırakıp bırakamayacağını veya şirketin yaklaşan halka arzından dolayı bunu yapıp yapmayacağı konusunda şunları söyledi:

Bence Jihan, Hong Kong Menkul Kıymetler Borsası tarafından ağır inceleme altında oldukları için şirket kaynaklarını kullanamaz. Soru, oynamak için kendi başına ne kadar para ve hash rate’i olduğu.

WhalePanda: “Bcash şimdi yaklaşan fork nedeniyle pompalanıyor.”

WhalePanda ayrıca Bitmain’in çip tedarikçisi olan Taiwan Semiconductor Manufacturing Company’nin  söylentilerine karşılık olarak, Bitmain’in çip üreticisine 500 milyon dolarlık bir borcu olduğunu belirtti.

Bunun nasıl ortaya çıktığını görmek ilginç olacak. Aynı zamanda Bcash şimdi yaklaşan fork nedeniyle pompalanıyor. Çünkü Coinbase, Bitcoin.com ve elbette Roger Ver Bitcoin ABC’yi destekleyeceklerini söylediler.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin