Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi
Litecoin de partiye katıldı: 24 saatte yüzde 15 yükseldi

Litecoin yeni ortaklıklar duyurdu: Yükseliş trendi yakın olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şu sıralar Litecoin için işler parlak görünüyor. Coinmarketcap verilerine göre altıncı sırada yer alan LTC, yükselişe geçti. Ayrıca bu hafta Litecoin yeni ortaklıklar ile rakiplerine de gözdağı verdi.

Litecoin yeni ortaklıklar sayesinde şahlandı

Bu hafta LTC için harika haberler geldi. Bazı kayda değer başarılar elde eden kripto parada fiyatlar da olumlu bir eğilim gösterdi. Yol haritasındaki yeni ortaklıklar sayesinde, Litecoin artık marketlerden kıyafet alışverişine kadar, her şey için ödeme aracı olarak kullanılabiliyor.

LTC CEO’su Charlie Lee ve TokenPay CEO’su Derek Capo arasında, Twitter’da dostane bir sohbet gerçekleşti. TokenPay, WEG Bank AG’deki %9,9’luk hissesini gelecekteki teknik destek için Litecoin’e sattı. Capo ve Lee, kripto bankacılık hizmetlerini başlatmak istiyorlar. Bu nedenle TokenPay hisselerini devretmeye karar verdi.

Lee, şu açıklamayı yaptı:

Bu ortaklık hem Litecoin hem de Tokenpay için büyük bir kazan-kazan. Litecoin’i WEG Bank AG ve sunduğu tüm çeşitli hizmetlerle entegre ederek Litecoin’i satın alıp kullanmak herkes için basitleşecek. Ayrıca, Litecoin’in, Tokenpay’ın merkezi olmayan borsasındaki desteğinden de heyecan duyuyorum.

Gerçek bir banka ile kripto paranın ortaklığı son derece önemli

Bu ortaklığın temel amacı, fiat paralar tarafından kontrol edilen bir dünyada kullanıcı dostu işlemler oluşturmak için kripto banka kartlarını tanıtmak.

Gerçek bir banka ile bir kripto para biriminin ortaklığı, kayda değer bir dönüm noktası. Kripto para birimlerinin karşılaştığı en önemli sorunlardan biri, kuşkusuz bir bankanın/borç verenin eksik olması idi.

Litecoin haftalık performansı

Litecoin bu hafta dört ortaklık daha duyurdu: Multisignature Transaction Engine, TPAY CryptocurrencyeFin Decentralized Exchange (DEX) ve WEG Bank FinTech Platformu.

LTC fiyatı, ortaklık sonrasında olumlu bir grafik çizmeye başladı.

8-15 Temmuz: LTC Grafiği
8-15 Temmuz: LTC Grafiği

Coinmarketcap verilerine göre haftayı 82,54 dolardan açan LTC, 12 Temmuz’da 75,31 dolara dek gerilemişti. Lider kripto para, haberin yazılış anında, son 24 saatteki %1,46’lık artışıyla 77,65 dolardan işlem görüyor.

Gerçekleştirilen ortaklık anlaşmalarının ilerleyen günlerde yatırımcılar tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu. Beklenmedik Litecoin rallileri pek yakında olabilir.

newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Robinhood Bitcoin Cash ve Litecoin ticaretini bünyesine ekledi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin