Litecoin projesindeki 3 önemli gelişme
Litecoin projesindeki 3 önemli gelişme

Litecoin yedinci yıl dönümünü kutluyor: İşte projedeki önemli gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin, önemli bir dönüm noktası olan yedinci yıl dönümünü kutluyor. Yıllar boyunca projede önemli gelişmeler kaydedildi ve LTC’yi izlemek için hala daha çok şey var gibi görünüyor. Tüm bu değişiklikler ve yükseltmeler, daha rekabetçi bir kripto para birimi ekosisteminin önünü açıyor.

Litecoin projesindeki 3 önemli gelişme

3- Banka kartı desteği

Bir altcoin veya Bitcoin olsun, kripto paralar ile alışveriş yapmak her zaman zordur. Bazı meraklılar, geleneksel bankacılığın yerini alan kriptoları sevse de her iki endüstri arasındaki işbirliği de bazı ilginç çözümler getirebilir. Banka kartları söz konusu olduğunda, en azından doğrudan sahiplenme gerçekleşene kadar kripto para kullanımı ve harcaması çok daha uygun hale gelir.

Litecoin, bankamatik kartı desteğinin söz konusu olduğu gelişmeler çok umut verici görünmekte. Hem TenX hem de Wirex bu altcoine destek olduğunu doğruladı. Litepay anlaşması olmamasına rağmen, mevcut kurumlar bu altcoini destekliyor gibi görünüyor.

2- Atomik swap (takas)

Merkezsiz borsa dünyasına göz atan meraklılar için atomik swaplar (takaslar), ayrılmaz bir rol oynayacak. Litecoin, son birkaç yılda atomik takasların önünde ve ortasında yer alıyor. Bu merkezsiz yaklaşımla Bitcoin’e ve birkaç başka para birimine dönüştürülebilir. Bu olumlu bir işaret, ancak gelecekte işlerin nasıl gerçekleşeceği tam net değil.

Litecoin atomik borsa dünyasında etkin bir para birimi haline gelebilir. Öncelikle atomik takas dünyasındaki pozisyonu nedeniyle, Bitcoin ve diğer para birimleri arasındaki uygun bir köprü görevi görebilir. Bu, para biriminin düşük ücretleri gerektiğinde yüksek işlemle daha da kolaylaştırılır.

1- Bitcoin’in ötesinde ölçeklendirme

Bitcoin’den farklı olarak Litecoin, bir süre önce ölçekleme sorunlarını çözmüş görünüyor. Daha spesifik olarak altcoin, Bitcoin’in başarısından önce SegWit’i başarılı bir şekilde uygulamaya koydu ve yerel Lightning Network de düzenli olarak daha fazla işlevsellik gösterdi.

Bu devam eden ölçekleme geliştirmelerinden dolayı Litecoin, ödemeler için kitlesel olarak kabul edildiğinde Bitcoin’den daha iyi bir konumda görünüyor. Bitcoin bir noktada kendi yükseltmelerini alabilse de, Litecoin’ın bir avantajı olduğu açıkça görülüyor. Aynı zamanda, Bitcoin ya da diğer altcoinler çok daha az kullanılır, bu da gelecekteki ilerlemeler için çok fazla alan bırakır.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin