Charlie Lee: ''Bitcoin en büyük kripto para olacak.''
Charlie Lee: ''Bitcoin en büyük kripto para olacak.''

Charlie Lee’den Litecoin açıklaması

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, Litecoin ve Bitcoin arasındaki ilişkiden bahsetti. Lee ayrıca, kripto para benimsenmesi ile ilgili fikirlerini paylaştı. Lee, SFOX ile yaptığı röportajda, Satoshi Nakamoto’nun Bitcoin ekosistemindeki ve kripto para birimindeki bir bütün olarak anonimliğini açıkladı.

Lee, merkezi olmayan bir sistemde bir “public face”in oksimoron olduğunu belirterek söze başladı. Ancak Lee, bir yandan da bu sistemin avantajlarını açıklamaya devam etti.

Charlie Lee, Litecoin ve Bitcoin arasındaki ilişkiden bahsetti

İki yıl önce, Bitcoin’in SegWit’i aktive ederek tüm bu sıkıntıyı yaşadığını gördüm. SegWit’i inanılmaz bir özellik olarak görüyorum, ancak etrafında pek çok “FUD” vardı. Bu duruma karşı Litecoin’i SegWit’i aktif hale getirmeye zorlayarak yardımcı olabileceğimi fark ettim.

Lee, bir kripto para biriminin “public face” olmasının dezavantajları olduğunu belirtti:

Açıkçası, Litecoin Bitcoin’den daha merkezi. Birileri Litecoin’i karşısına almak isterse, bana saldırabilirler.

Lee, ekosistemden uzaklaşmanın sistemi daha merkezsiz hale getirebileceğini ifade etti. Bununla birlikte Lee, toplumun bu konu hakkında endişelenmesinin yersiz olduğunu söyledi, zira ona göre bu yakın bir zamanda gerçekleşmeyecek.

Lee ekledi:

Sonunda Litecoin’den uzaklaşmam gerekecek. Bir noktadan sonra yaratıcının hala etrafta dolaşması ve bir şeyi dikte etmesi mantıklı olmaz.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin