Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı
Ünlü trader bilinmeyen ama yüksek getiri sağlayacak GEM koinini açıkladı

Litecoin, Waves, VeChain fiyat analizi: 09 Ocak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki üstün hakimiyeti sayesinde, piyasadaki altcoinlerin çoğunun Bitcoin ile önemli bir korelasyona sahip olması anlaşılabilir bir durum. Aynı durum, son iki hafta içinde, Bitcoin art arda direnç seviyelerini kırarak yükseldiğinde, altcoin piyasası da takip etti. Ancak, özellikle dünyanın en büyük kripto para birimi zaten kendini düzeltmeye başladığından beri bu uzun sürmedi. Bu içeriğimizde ise önemli altcoinler arasında olan Litecoin, Waves, Vechain’in son durumuna baktık.

Kaynak: CoinStats

Yazım zamanında 24 saatlik işlem hacmi 61 milyar dolar olan Bitcoin 40.391 dolardan işlem görüyordu.

Litecoin (LTC)

Litecoin, BTC’nin grafiklerdeki fiyat hareketini diğer kripto para birimlerinden daha fazla yansıtıyor gibiydi. BTC gibi, LTC de son birkaç hafta içinde grafiklerde katlanarak yükseldi ve kripto para birimi sadece bir hafta içinde % 35’in üzerinde değer kazandı. Aslında, Litecoin piyasasındaki iyimserlik o kadar yüksek ki, birçoğu kriptonun yakında 200 $ seviyesini aşmasını bekliyor.

Bununla birlikte, yayın zamanında, kripto para biriminin, listelerde 360 ​​dolarlık ATH’sine dokunmaktan hala çok uzak olduğu görülebilir.

Litecoin’in teknik göstergeleri söz konusu olduğunda, Parabolic SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok altındaydı ve piyasadaki yükselişin altını çizdi. Ayrıca, Göreceli Güç Endeksi, grafiklerde aşırı alım bölgesini geride bırakmaya devam ediyordu. Normal olsa da, bu, Bitcoin’in nasıl performans gösterdiğine ve Litecoin’in BTC’nin hareketini nasıl gerçekleştirdiğine bakıldığında, bir trendin tersine döndüğü anlamına gelir, bunun beklemesi gerekebilir.

LTC, CoinMarketCap’in çizelgelerinde piyasa değerine göre dördüncü en büyük kripto para birimi olarak XRP’yi kısa bir süre önce geride bıraktı.

Waves

Litecoin ile karşılaştırıldığında, WAVES’in fiyat hareketi kökten farklıydı. Litecoin, Bitcoin’in dalgalanmasının ardındaki fiyat çizelgelerinde yükselirken, WAVES düştü ve Aralık ayı başlarında yerel bir zirveye ulaştığından beri bunu yapıyor. Basitçe ifade etmek gerekirse, sağlıklı bir korelasyona rağmen, piyasanın geri kalanı yükseldiğinde WAVES yükselmedi.

Yazma sırasında, WAVES bir konsolidasyon dönemine dikkat çekiyordu. Bununla birlikte, bunun kripto para biriminin grafiklerde % 22 düştüğünü gören bir haftanın arkasında geldiğinden bahsetmek gerekir.

Piyasadaki genel düşüş, kripto para biriminin teknik göstergeleri tarafından vurgulandı. Müthiş Osilatör, histogramın son birkaç çubuğunun yeşil renkte yanıp sönmesine rağmen sıfırın altında seyrederken, MACD çizgisi Sinyal çizgisinin oldukça altındaydı.

VeChain (VET)

Litecoin, Waves, VeChain fiyat analizi: 09 Ocak

CoinMarketCap listelerinde 22. sırada yer alan kripto para birimi VeChain, son birkaç hafta içinde fiyat listelerinde oldukça fazla hareket gördü. Özellikle Eylül ve Ekim ayları kripto ticaretini çoğunlukla yatay olarak gördüğü için, fiyat artışı VET için iyi bir zamanda geldi. Bununla birlikte, yazım sırasında, VET bazı düzeltmeler kaydediyordu ve kripto % 60’ın üzerinde kayda değer bir artıştan sonra % 12’nin üzerinde düştü.

Düzeltmeler belirlendikçe kripto değer kaybına rağmen, söz konusu kripto para birimi piyasası büyük ölçüde yükseliş eğilimi gösterdi. Bu, VET’in teknik göstergeleriyle kanıtlanmış durumda. Bollinger Bantları, daha kısa vadeli dalgalanma önerecek kadar geniş, Chaikin Para Akışı, VET pazarındaki sermaye girişlerinin gücünün altını çizerek 0.20’nin oldukça üzerinde.

VeChain, Kıbrıs’taki bir hastanenin COVID-19 aşılarını onaylamak için Thor blockchain destekli bir uygulamayı kullanmasının ardından son zamanlarda olumlu gelişmeler gördü.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin