Bitcoin fiyat analizi: BTC yine yönünü yukarı çevirdi! Yükselmeye devam edecek mi? İzlenecek kritik seviyeler ve beklenen yön
Bitcoin fiyat analizi: BTC yine yönünü yukarı çevirdi! Yükselmeye devam edecek mi? İzlenecek kritik seviyeler ve beklenen yön

Bitcoin (BTC)’nin bir daha 20.000 doları görme şansı nedir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypto Twitter’daki teknik ve zincir içi analistlerin çoğu Bitcoin fiyat tahmini, 41000 $ ‘ın ötesinde fiyat keşfine işaret ediyor. Üst düzey zincir analisti Willy Woo, BTC’nin 20.000 $’ lık fiyat aralığını asla göremeyeceğini savunan bir twitter iletisinde şu sıralar Bitcoin 40.000 dolar seviyesinde bulunurken bu tartışmaya yorum yaptı.

% 30, BTC zirveye ulaştığında öngörülen maksimum geri çekilme miktarı, bu da hızla değişen bir tahmin. Woo, bu sonucu yatırım girişi ve Bitcoin’in son fiyat hareketine göre tahmin etti. Ancak fiyatın tekrar 20000 $ ‘a düşme olasılığı olabilir. Fiyat keşfi 35.000 $ ‘ın üzerine çıkmaya başladığından beri, fiyatta kaçınılmaz bir düzeltmenin spekülasyonu ve beklentisi var.

Rallide Bitcoin balina sayısı da arttı

Zincir içi analiz verileri tam olarak bir düşüşe işaret etmiyor, ancak Crypto Twitter’daki tartışmalar bireysel tüccarları eğlendirmekte asla başarısız olmuyor. Bu fiyat rallisi sırasında, aktif olarak Bitcoin ticareti yapan benzersiz adreslerin sayısı artarken, balina sayısı da arttı. Bitinfo grafiklerinden elde edilen verilere göre, Bitcoin’de 10 Milyon dolardan fazla tutan 6000’den fazla adres var. Bu, Bitcoin balinaları olarak tanımlanan 2000’den fazla adresin bulunduğu Aralık 2017’ye göre yaklaşık 4 katı.

Bu adreslerin % 5’i varlıklarını satıp mevcut fiyat seviyesinde kâr elde etmeye başlasa bile, kademeli olmasa da bir satış olabilir ve spot borsalardaki mevcut piyasa emri buzdağının görünen kısmı olabilir. Satış, Bitcoin için 2018 piyasa çöküşünün yeniden gözden geçirilmesine yol açabilir.

Kurumsal yatırımcıların, fiyat 20000 $ ‘dan bu yana iki katından fazla arttığı için satmaya hazır olmadıklarını görmek ilginç, ancak eşik nedir? var mı yok mu?

Kurumsal yatırımcılar ne zaman satış yapmaya başlayacak? % 100 hedeflerine yeterince yakınsa, satın almanın çoğunun 20000 $ ‘dan başlayan aralıkta gerçekleştiğini varsayarsak, bir düzeltme olabilir ve % 25’in üzerinde bir düşüş fiyatı 30000 $ aralığına yaklaştırabilir. CoinMarketCap’ten alınan verilere göre fiyat şu anda 39755 $ ortalama seviyesinde ve eğer fiyat bir daha 20000 $ görmezse, bu 2013 boğa koşusuna benzer bir durum olacak ve bu, mevcut ATH’nin ötesinde fiyat keşfi için daha fazla yer olduğunu gösteriyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin