EOS ve AAVE fiyat analizi: Teknik görünüm, önemli seviyeler ve beklenen yön
EOS ve AAVE fiyat analizi: Teknik görünüm, önemli seviyeler ve beklenen yön

EOS ve AAVE fiyat analizi: Teknik görünüm, önemli seviyeler ve beklenen yön

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoinlerin çoğu için, geçtiğimiz birkaç gün Bitcoin’in düşüşünden sonra fiyatlarını kurtarmaya çalışmakla geçti. Aave gibi bazı altcoinler son 24-48 saatte önemli artışlar kaydetmeyi başarırken, EOS gibi diğer kriptolar yatay hareketle savaşmak zorunda kaldı.

EOS fiyat analizi

CoinMarketCap’in listesinde 16. sırada yer alan EOS, şu anda 2,5 milyar dolarlık piyasa değeri ile 2,7 dolardan işlem görüyor. Gün boyunca EOS, 2,7 dolarlık direnç ve 2,5 dolarlık destek sınırları dahilinde çoğunlukla yatay bir şekilde işlem gördü. EOS, haftanın başından bu yana toparlanma sürecindeyken, son birkaç günde bir konsolidasyon dönemine girdiğini gördü.

EOS için Bollinger Bantları küçülmeye devam etti ve kripto paranın fiyatı için düşük volatilite sinyali verdi. RSI, tarafsız bölgede kaldığı ve aşırı satım bölgesine doğru ilerlediği için çok da yükseliş eğilimi göstermedi.

Aave (AAVE) fiyat analizi

Aave, şu anda 153,7 dolardan işlem görüyor ve fiyatının dünden bu yana yüzde 6’nın üzerinde arttığını gördü. Kripto para için güçlü bir yükseliş ivmesi varken, Aave şu anda 156 dolarlık dirençle savaşıyor. Direnç seviyesini aşamazsa ve bir fiyat düzeltmesine dayanırsa, kripto para birimi, fiyatını dengelemeye yardımcı olmak için 133 dolarlık desteğe gidebilir. Kripto para önümüzdeki günlerde beklenmedik bir düşüş görürse, 115 dolardan test edilen başka bir destek daha vardı.

Kripto paranın teknik göstergeleri umut verici görünüyor. EMA şeritleri destek sunuyor ve hatta kripto paranın ani direncini aşmasına yardımcı olabilir. RSI göstergesi, aşırı alım bölgesinde kalmaya devam ederken benzer bir yükseliş hissini tekrarladı.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin