Litecoin fiyatı, artan satın almanın ortasında 250 $ 'a yükselmeye hazırlanıyor
Litecoin fiyatı, artan satın almanın ortasında 250 $ 'a yükselmeye hazırlanıyor

Litecoin Vakfı BitGo ile çalışacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin Vakfı, piyasadaki en büyük kripto para gözetim sağlayıcılarından biri olan BitGo ile bir anlaşma yaptığını açıkladı. Litecoin Vakfı ve diğer LTC sahiplerinin bir gözetim şirketine para yatırmak zorunda olmasa da, bu aksiyon, kurum düzeyinde güvenlik sağlayacak. Haberler ilk olarak Twitter’da 3 Ocak’ta açıklandı.

İki şirket de ayrıntıları açıklamadı. Litecoin Vakfı’nın doğrudan müşterilere bir gözetim cüzdanı sunacağını tahmin edilirken, Litecoin Vakfı’nın kendisinin BitGo ile kendi fonlarını depolamasını önermesi de söz konusu olabilir. İkinci durum, BitGo’nun zaten LTC mevduatlarını desteklediği göz önüne alındığında, daha olası görünüyor.

Çoklu imzaya sahip depolama

Litecoin Vakfı duyurusu, birden fazla tarafın gönderilmeden önce bir işlemi kabul etmesine izin veren bir özellik olan multisig adreslerini kullanacağından bahsediyor. Multisig genellikle ortak hesaplar oluşturmak veya emanette tutmak için kullanılır. Ancak veri kaybına karşı koruma için anahtarlarını bölmek isteyen kişiler tarafından da kullanılabilir.

Bu, BitGo’nun sunduğu tek teknik özellik değil. Ayrıca Ekim ayında Litecoin’in SegWit özellikleri için destek sağlayarak sık sık ve az miktarda ödeme gönderen kullanıcılar için daha düşük işlem ücretleri sağladığını duyurdu. Bununla birlikte, Litecoin Vakfı, SegWit’i mevcut planlarında kullanıp kullanmayacağı konusunda yorum yapmadı.

Diğer fonlar

Litecoin Vakfı kendi fonlarını BitGo ile depolarsa, bu alandaki ilk girişimi olmayacak. Eylül ayında, kripto kredileri ve bankacılık platformu Celsius Network, şirket için fon tuttuğunu açıkladı. Litecoin Vakfı’nın TokenPay’e ait bir Alman bankası olan WEG’de de payı bulunuyor.

Devam eden finansal faaliyetlerine rağmen, bazıları Litecoin Vakfı’nın fon sıkıntısı çektiğini ileri sürüyor. Ekim 2019’dan gelen raporlar, şirketin yaklaşık 200.000 dolar değerinde varlığa sahip olduğunu gösteriyor – oldukça mütevazı bir miktar, ancak küçük boyutu ve gönüllü çalışmaya bağlı olması nedeniyle şirketi canlı tutmak için yeterli bir miktar olarak kabul ediliyor.

cryptobriefing


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin