Tanınmış analistten Bitcoin ve XRP için korkutan senaryo! “Dördüncü çeyrek sıkıntılı geçecek”
Bitcoin kârlı bir yatırım mı? Dikkat çekici bir veri ortaya çıktı

Vadeli trader’ların gözü düzeltmedeyken Bitcoin boğaları kritik göstergeye takıldı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı, bir düşüş tredinde olmasına rağmen dün bir sıçramayla 6.900 dolar bandında 7.300 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Bu günlük yaklaşık yüzde 5,6 oranında kazanım, 50 Günlük hareketli ortalama seviyesindeki dirençle mola verdi.

Haftalık olarak, 100 mumluk hareketli ortalama, şu anda 7200 dolar seviyesinde ve kritik bir destek noktası olarak çalışması muhtemel.

btcusd bitstamp

Bitcoin (BTC), şu an 7.350 dolar fiyatından işlem görüyor. Günlük ölçekte genel olarak RSI (Göreceli Güç Endeksi) nötr, dün 60’ın üzerinde aşırı alım seviyelerine yakın bir hızla yükselmişti. Günlük korku ve risk iştahı endeksi hala 40’ın altında bulunuyor.

Vadeli işlemler piyasası

Saatlik BitMEX fonlama oranı yatırımcıların yükselişten kısa bir süre önce ve sonra short eğilimli olduklarını göstermekte. Fonlama oranları sıçramadan önce oldukça olumsuzdu.

Fiyat, kanal direncinin üzerinde ve 7450-7550 dolar civarında kırılmadığı için, trader’lar bir düzeltme arıyor gibi görünüyor.

btcusd bitmex

Bununla birlikte, Huobi’de, long-short yüzdeleri long yönlü olarak sert bir değişiklik görüyor. Okex’te de, genel fonlama oranı sadece biraz pozitif olsa da, long ve short yatırımcıların oranı çok yüksek. (% 38 short ile karşılaştırıldığında% 58 long).

elite trader position

Bu borsaların emir defteri, yüksek pozisyonlu ve short tutan bireysel trader’ların sayısının hala büyük olduğunu göstermekte.

bitcoin okex drop

Ayrıca, bu borsadaki açık pozisyon (OI) sayısı dünkü yükselişten bu yana önemli ölçüde düşmüş durumda. Ayrıca, artış, başka bir kasıtlı short sıkışması olabileceği şüphesini de artırıyor. ABD’nin İran’a yönelik hava saldırısı temel durumu güçlendirirken, bir düzeltme tehdidi hâlâ gündemdeki yerini koruyor.

coingape


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin