Litecoin vadelileri piyasada likidite ve verimliliği artıracak
Litecoin vadelileri piyasada likidite ve verimliliği artıracak

Litecoin vadelileri piyasaya sürülüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İngiltere merkezli kripto para vadeli işlem platformu Crypto Facilities, bir Litecoin türev ürününü piyasaya sürecek. Artık Litecoin vadelileri de piyasada işlem görecek.

Litecoin vadelileri piyasada likidite ve verimliliği artıracak

Yapılan duyuruya göre, yeni vadeli ürün Cuma günü hayata geçirilecek ve yatırımcılara haftalık, aylık ya da üç aylık vadelerle uzun ya da kısa pozisyon alma imkanı sağlayacak. Sözleşmelerin temel teminatı ise Litecoin olacak. Crypto Facilities’in CEO’su Timo Schlaefer, kararın Litecoin sözleşmeleri için müşterilerden gelen güçlü talep nedeniyle alındığını söyledi. Timo Schlaefer açıklamalarına şunları ekledi:

LTC-dolar vadeli işlem sözleşmelerinin kripto para piyasasında fiyat şeffaflığını, likidite ve verimliliği artıracağına inanıyoruz.

Ethereum vadelileri bu çeyrekte 150 milyon dolara ulaşabilir

Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, bu yeni vadeli ürününün Litecoin’deki likiditeyi artıracağını ve insanların Litecoin’e girip çıkmasını kolaylaştıracağını vurguladı. Hareket, şirketin Ethereum vadeli işlem sözleşmelerini başlatmasından sadece bir ay sonra geliyor. Şirket Litecoin ve Ethereum’un yanında Ripple ve Bitcoin’de de türev ürünleri sunuyor. Şirket, Ethereum vadelilerinin ticaret hacminin bu çeyrekte 150 milyon dolara ulaşmasını bekliyor. Bu hacmin ise platformun toplamının yaklaşık yüzde 10’unu oluşturduğu söyleniyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin