Kurumsal düzeyli analiz bölümü, ilk raporlarını yayınladı
Kurumsal düzeyli analiz bölümü, ilk raporlarını yayınladı

Changelly Borsası Binance Coin’i (BNB) platformuna ekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçtiğimiz günlerde, popüler bir kripto para borsası platformu olan Changelly, Nisan ayının sonunda Binance ile ortaklık kurduğunu açıkladı. Bugün ise Changelly Borsası Binance Coin’i (BNB) platformuna ekleyeceğini duyurdu.

Changelly Borsası Binance ile ortaklık kurdu

Changelly, değişebilir bir şekilde piyasadaki en iyi döviz kurlarını sağlamayı hedefleyen anlık bir kripto para borsası. Borsada listelenen 100’den fazla token var ve günde 15 bin işlem yapılıyor. Borsanın, değişen dünya çapında 2 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip olduğu bildiriliyor. Changelly ve Binance ortaklığı, daha fazla token, daha hızlı işlem ve kullanıcılara daha iyi oranlar getirme çabasıyla duyuruldu. Binance CEO’su Changpeng Zhao (CZ) konuya yönelik şunları söyledi:

Konstantin ile ortaklığımızı sonuçlandırmak için bizzat görüştükten sonra, Changelly’nin büyük deneyime ve potansiyele sahip profesyonel bir ekibi olduğundan eminim. Birlikte tüm dünyadaki kullanıcılara birinci sınıf bir hizmet sunacağımıza inanıyoruz.

Binance Coin Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışıyor

Changelly CEO’su Konstantin Gladych, Binance ortaklığıyla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi:

Bu ortaklık, Changelly için büyük bir onur. Ben bunun, dünya çapındaki kullanıcılarımıza daha kaliteli hizmet sunmamıza ve kripto pazarındaki varlığımızı artırmamıza yardımcı olacağından eminim. En iyi borsa, bizimle iş yapmak için bize güveniyor. Bu, yaptığımız işte bize güven veriyor ve ayrıca beş yıldızlı kullanıcı deneyimini garanti ediyoruz. Kısacası meydan okuyoruz!

Changelly Borsası Binance ile ortaklık kurdu
Changelly Borsası Binance ile ortaklık kurdu

Binance Coin, Binance tarafından verilen bir token. Doğal olarak Ethereum Blockchain’i üzerinde çalışır ve ERC20 token standardını takip eder. Kripto para, toplam 200 milyon arz ile piyasaya sürüldü. Yazım sırasında Binance Coin, %2,5 oranında düşüşle 15,96 dolardan işlem görüyor. Binance Coin şu anda, 1,8 milyar dolarlık piyasa değeriyle 15. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin