Litecoin topluluğu
Litecoin topluluğu, LTC'nin yeni borsalarda listeleneceği konusunda oldukça iyimser

Litecoin topluluğu, LTC’nin yeni borsalarda listeleneceği konusunda oldukça iyimser

service service
Share

Share This Post

or copy the link

LitePay‘in lansmanı iptal edildikten sonra Litecoin (LTC) ile ilgili bir gelişme veya söylentiye çok fazla rastlanmadı. Birçoğu bu durumun Litecoin projesini bitmek üzere olduğu ve pazarlarda bir coin olarak sonun başlangıcına geldiğini bile belirtti. Ancak Abra’nın CEO’su Bill Barhyd’den Litecoin topluluğu için iyi bir haber geldi. Bill Barhyd’in Litecoin’in ileriye dönük akıllı sözleşmeler için tercih ettiği bir platform olacağını açıkladı. Bu duyuru, bu yılın Nisan ayının başlarında yapılmıştı.

LTC’nin yukarıdaki gençleştirme belirtilerine ek olarak Litecoin topluluğu coin içinde inancını ve umudunu yitirmiş değil. Nitekim topluluk, Litecoin’in birkaç yeni kripto borsa listesine geri dönerek, büyük kazanımlar elde eden bir coin olacağından emin. Öyle ki Litecoin topluluğundan oldukça fanatik bazı destekçiler, Twitter üzerinden çeşitli kripto borsalarına devamlı twit atıyorlar.

Litecoin destekçileri tarafından atılan bu twitler, Litecoin’in birkaç kripto borsasında listelenmesinin beklendiğini gösteriyor. İlki, Winkelvoss ikizlerinin sahibi olduğu Gemini Borsası. Kripto borsası,  ZCash’ın (ZEC) listelendiğini ve gizlilik özelikli coin ticaret çiftleri sunmaya devam edeceği duyurusu yakın zamanda manşetlerde yerini almıştı.

Litecoin topluluğu Abra Global açıklamasını Twitter’dan öğrenmişti

Abra Global’in Twitter’dan LTC mevduatları açılışları ile ilgili olarak yaptığı açıklama ise şu şekildeydi:

Şimdi #litecoin yatırım ve çekimlerini destekliyoruz! Artık hesabınıza harici bir cüzdandan LTC ile fon yatırabilirsiniz. Ve 25 kripto para ile 50’den fazla fiat para birimine abra üzerinden yatırım yapabilirsiniz. Lütfen uygulamanızın en son versiyonunun yüklü olduğundan emin olun!

Blocknet ve Komodo’nun merkezsiz borsaları, başvurulması halinde LTC’yi listeleyebilirler. Aynı başvurular,  Open Bazaar, Toshi ve Börse Stuttgart için de geçerlidir.

Coinmarketcap.com piyasa performansları sırasına göre Litecoin, 6. sırada bulunuyor. Coin şu anda 132 dolardan el değiştirirken, son 24 saatlik zaman diliminde yüzde 1,85 oranında bir düşüş gösterdi. Listede 5. Sırada olan EOS’un ardından gelen Litecoin’in pazar payı, 7,5 milyar dolar olarak görülüyor. LTC’nin yakın zamdan yerini kaptırdığı EOS’u geçmesi için önünde oldukça uzun bir yol var gibi.

Yukarıda bahsedilen haber listeleri, LTC’nin piyasadaki varlığını artırmaya yardımcı olacak ve muhtemelen LTC topluluğu tarafından beklenen seviyelere kadar değerini artıracaktır.

btcnewstoday

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin