İşte 2 ünlü analistten devasa Bitcoin ve altcoin tahmini
İşte 2 ünlü analistten devasa Bitcoin ve altcoin tahmini

İşte 4 ünlü analistten dev Bitcoin tahminleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin 20.000 dolardan düşük seviyelere düştüğü için, fiyattaki hafif bir yükseliş her zaman coşku ile karşılandı. Ne yazık ki hala bir düşüş neredeyse her zaman yatırımcıları paniğe gönderiyor. Aynı şekilde Bitcoin boğaları, Bitcoin’in piyasa değerinin 2020’nin sonuna doğru 1,5 trilyon dolar civarında olacağına inanıyor. Facebook’un Libra’sı ve toplumun gayreti ile gösterdiği ilgi sayesinde, düzenleyici peyzajın değiştirilmesi, altyapıya yatırım yapılması ve farkındalığın arttırılması ile bu rakamlar gereçeğe dönüşebilir.

Karim Heiden: “Bitcoin’in 2019’da patlamasını bekliyoruz!”

Emtia ve forex piyasalarında iş geliştiricisi olan Karim Heiden, şu açıklamayı yaptı:

Bir trilyon dolarlık piyasa Bitcoin ve bir ETF’nin gelecekteki etkilerinde yatıyor.

Karim, Bitcoin’in trilyon dolarlık bir piyasa değerine sahip olmasının bir yolunun Bitcoin ETF’sinin onaylanmasına bağlı olduğunu belirtti:

BTC’nin fiyatı artacak. Hayal gücünüzü gıdıklamak için, şunu düşünün: Hepimiz sipariş defterlerini gördük. Hepimiz birisinin 1.500 BTC siparişinde yeni doldurduğu işlemleri farkettik. Bu “balina”, ETF onaylandığında piyasaya girecek balinalardan başka bir şey değil… Asıl onay 2019’da gelirse, pazarın patlamasını bekliyoruz.

Ayrıca Karim Heiden, kurumların ve büyük yatırımcıların, Bitcoin’e yatırım yapmaya başlayacağını, talepte bulunacağını ve bunların fiyatları pompalayacağını tahmin ediyor. 

Willy Woo: “Bitcoin 1 trilyon doları aşacak.”

Şu anda, BTC hakimiyeti yüzde 65,7 düzeyindedir. Fakat bu düşüşnceye sahip olan Karim’den başka uzmanlarda var. Adaptive Capital’in ortağı ve usta bir pazar analisti olan Willy Woo, önümüzdeki iki yıl içinde Bitcoin pazarının 1 trilyon doları aşmasını öngörüyor. Woo’ya göre, Bitcoin uzun vadede altın’ın piyasa değerini aşacak bir döngüye yaklaşıyor.

Chris Burniske: “Bitcoin 1 trilyon doların üzerinde değer kazanacak.”

Diğer bir Bitcoin boğası ise bir girişim sermayesi şirketi olan Placeholder’ın kurucusu Chris Burniske, Bitcoin’in pazar değerinin Woo’nun belirttiği zaman dilimi içinde 1 trilyon doları geçmesini bekliyor. Bununla birlikte Burniske, Woo’dan farklı olarak, 2020’nin ortalarına doğru gerçekleşecek olan ve merakla beklenen Bitcoin halving etkinliğine yatırım yapıyor:

Eğer volatilite yarıya inerse, Bitcoin piyasa değeri 2021 yılına kadar 1 trilyon dolara ulaşabilir. Kripto para piyasası değeri sonraki boğa piyasasında 3 trilyon dolara ulaşabilir. Her yılın sonunda ilk 10 kripto varlığına bakmak bana bir sonraki boğa piyasasında Bitcoin’in 1 trilyon dolara ulaştığını gösteriyor.

John McAfee: “Bitcoin, BTC başına 1 milyon dolara çıkacak.”

Ancak diğer boğaların Bitcoin için daha yüksek bir fiyatı var. Bir trilyon dolarlık Bitcoin pazarı BTC’nin yaklaşık 40.000 dolar veya 50.000 dolardan işlem yapmasını gerektirse de örneğin John McAfee, Bitcoin’i token başına 1 milyon dolarda görüyor:

İnsanlar Bitcoin’in 1.000.000 dolar olacağı günlere uyanacaklar. Ama ne zaman? Birileri bunun belki 5 yıl ya da belki on yıl içinde olacağını söylüyor. Ancak bu konuda zor olsa da bir tarih veren tek kişi benim: 31 Aralık 2020…

Ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin