İşte Aphelion (APH) kripto parasının geleceği!
İşte Aphelion (APH) kripto parasının geleceği!

İşte Aphelion (APH) hakkında bilmeniz gereken her şey

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yeni bir Blockchain hizmeti olan Aphelion hakkında pek fazla şey bilinmemekte. Aphelion’un en önemli amacı, birçok popüler kripto para borsası ve ticaret platformunun karşılaştığı sorunları çözmek. Aphelion, dağıtık defter teknolojisi (DLT)’ni kullanır. NEO Blockchain’de bulunan açık kaynaklı, eşler arası, merkezi olmayan varlık dağıtım uygulama protokolünden faydalanır. İşte Aphelion (APH) hakkında bilmeniz gereken her şey!

İşte Aphelion (APH) kripto parasının geleceği!

Ayrıca, DEAL adlı bir tokenli işlem çerçevesini kullanır. Akıllı sözleşmeler ile DEAL işlemleri kolaylaştırılmakta. Aphelion tokeni, kullanıcılar arasında doğrudan, güvenli ve ücretsiz bir şekilde anında işlem yapmaya yardımcı olan bir likidite doğrulama cihazıdır.

Aphelion, kullanıcılarına, tüm dünyadaki kripto yatırımcılarıyla bağlantı kurma olanağına sahip, cüzdan tabanlı eşler arası bir ticaret deneyimi sunar. NEO Blockchain’e tamamen dahil olmakla birlikte, diğerlerine karşı bir takım avantajları var; fonksiyonel verimlilik, güvenlik, uyumluluk ve ölçeklenebilirlik. Bunun üzerine Aphelion, kullanıcılarına tamamen merkezi olmayan ve güvenli bir ortamda ticaret yapma imkanı sunmanın yanı sıra herhangi bir üçüncü taraf müdahalesini de ortadan kaldırıyor. Bu, çok az veya hiç ağ ücreti, işlemlerde gecikme ve minimum donmuş varlıklar ve kilitli işlemler gibi önemli yararlar sağlar.

Peki, Aphelion nasıl çalışır? 

Yerel tokenler akıllı sözleşmeyi saklayan platform emanet cihazıdır. Her işlem ağ yakıt harcamalarını telafi etmek için az miktarda APH gerektirir. NEO, Aphelion için mükemmel bir platform. Çünkü akıllı kontratların daha hızlı geliştirilmesini ve uygulanmasını desteklemekte ve geliştiricilere DApps yapımında yardımcı olabilir.

Kripto para bir haftadan uzun bir süredir piyasada. Ancak Aphelion’un fiyatı oldukça sabit kalmakta. Aphelion ay başında, 0,26 dolardan işlem görürken sadece beş gün sonra 0,77 dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaştı. Kripto paranın değeri stabilize edildi ve yazım sırasında 0,5 dolar civarında seyrediyor. Uzmanlar, Aphelion’un çok fazla çekiş gücü kazanacağını ve önümüzdeki birkaç ay boyunca geniş çapta benimseneceğini tahmin ediyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin