Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin sekizinci yılını 500 dolar milyar değerinde LTC işlemiyle kutluyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Fark etmemiş olabilirsiniz fakat en eski kripto paralardan biri olan Litecoin, sekizinci yılına girdi. İstikrarlı şekilde devam eden altcoin için en büyük handikap ise her zaman Bitcoin’in gölgesinde kalmış olması diyebiliriz.

Litecoin, 13 Ekim 2011’de piyasaya- çıktı. İlk bloğun 5 Ekim 2011 kazılması ise Apple’ın kurucusu Steve Jobs’un vefat ettiği güne denk gelmişti. Ripple’nin XRP tokeni ve Ethereum’un (ETH) ortaya çıkmasından önce, Litecoin, Bitcoin’den sonra en çok işlem gören ikinci kripto paraydı.

Bitcoin-lite’ın arkasındaki kişi olan Charlie Lee, ağın tüm bu yıllar boyunca hiç bitmeden tahminlere rağmen durmaksızın çalışmakta olduğuna işaret ediyor.

https://twitter.com/SatoshiLite/status/1183434480876261376

Litecoin, sekiz yıl boyunca yaklaşık 500 milyar dolarlık işlem kaydetti

Litecoin vakfından yapılan çaıklama şu şekildeydi:

8 yılda çok şey oldu, kripto parları dünya piyasasında ön planına çıkaran iki büyük boğa piyasası döngüsü gördük ve Segwit, Lightning ve MimbleWimble gibi yeni teknolojilerin mekânın kullanılabilirliğini ve potansiyelini geliştirmesiyle ortaya çıktı.

u.today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin