Litecoin potansiyelini gösteremedi!
Litecoin potansiyelini gösteremedi!

Litecoin potansiyelini gösteremedi: LTC yüksek seviyelerde düzeltiliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC), 134 dolarlık desteğin üzerinde kalamadı ve ABD dolarına karşı geriledi. LTC/USD paritesi 128 dolar seviyesinden işlem gördü ve şu anda daha yüksek seviyelerde düzeltiyor. Sonuç olarak Litecoin potansiyelini gösteremedi.

  • Litecoin fiyatı, artan bir satış baskısı ile karşı karşıya kaldı ve ABD doları karşısında 135 dolarlık desteğin altına düştü.
  • LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 134,5 dolardan dirençle şekillenen önemli bir düşüş trendi hattı var.
  • Parite şu anda daha yüksek bir seviyeyi düzeltiyor, ancak önceki 135 dolarlık destek, direnç olarak hareket edebilir.

Litecoin potansiyelini gösteremedi!

ABD doları karşısında Litecoin fiyatında 142 doların üzerinde bir artış görülmedi. LTC/USD paritesi 140-142 dolar civarında artan bir satış baskısıyla karşı karşıya kaldı ve bu da aşağı yönlü bir düşüşe neden oldu.

Grafiğe bakıldığında Litecoin, 142 dolar ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın üzerine çıkamadı. Litecoin, 135 dolar, 134 ve 130 dolar seviyelerinin altına düştü. LTC, 128 dolar seviyesine yakın işlem gördü ve düşüş 128,8 dolar seviyesinde gerçekleşti. Daha sonra, fiyat 128 dolar civarında konsolide oldu ve son düşüşün %23,6 Fib geri alma seviyesinin üstüne çıkarak 141,42 dolardan 128,84 dolara düştü. Ancak, 135 doların üzerinde bir çok engel var.

Litecoin potansiyelini gösteremedi: LTC yüksek seviyelerde düzeltiliyor
Litecoin potansiyelini gösteremedi: LTC yüksek seviyelerde düzeltiliyor

Litecoin yüksek seviyelerde düzeltiliyor

Belirtilen 135 dolar seviyesi, daha önce bir destek oldu ve şimdi kazançları durdurabilir. Ayrıca, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 134,5 dolardan dirençle şekillenen önemli bir düşüş trendi hattı da bulunmakta. Dahası, 141,4 dolardan 128,8 dolara kadar olan son düşüşün %50 Fib düzelme seviyesi 135,1 dolardır, bu da bir başka büyük dirençtir. Bu nedenle, fiyat yükselirse, büyük olasılıkla 135 dolar seviyesinin yakınında güçlü bir dirençle karşılaşacak.

135 doların üzerinde bir yukarı kırılma olması durumunda, Litecoin 142 dolar direncine ve 100 saatlik SMA’ya doğru hareket edebilir. Aşağı yönde, son 128,8 dolarlık düşük kısa vadeli bir destek. Aşağı yönlü bir sonraki büyük destek, daha fazla düşüşü önleyebilecek olan 120 dolar seviyesinin etrafında yer alıyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin