Cardano fiyat düzeltmesini sürdürüyor!
Cardano fiyat düzeltmesini sürdürüyor!

Cardano fiyat düzeltmesini sürdürüyor: ADA için şimdi yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA) son zamanlarda geriledi ve ABD dolarına karşı 0,24 dolar seviyesini kırdı.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda (Bittrex üzerinden veri akışı) dirençli bir düşüş eğilimi çizgisi var.
  • Parite şu anda daha yüksek seviyelerde düzeltiyor. Ancak yükselişlerin 0,24 dolar ve 0,25 dolar seviyelerinde olması bekleniyor.
  • Cardano fiyat düzeltmesini sürdürüyor. ADA için şimdi yön 0,25 doların üzerinde gibi görünmekte.

Cardano fiyatı, şu anda ABD doları ve Bitcoin’e karşı baskı altında. ADA/USD paritesi daha yüksek olabilir, ancak büyük olasılıkla 0,25 dolar civarında engellerle karşılaşacak.

Cardano fiyat düzeltmesini sürdürüyor!

ABD doları karşısında Cardano fiyatında 0,26 doların üzerinde büyük bir toparlanma kaydedilmedi. Fiyat 0,26 dolar seviyesinde ve 100 saatlik basit hareketli ortalama etrafında zirveye çıktı. Bir taze ayı dalgası başladı ve fiyatı 0,25 dolar ve 0,24 dolar destek seviyesinin altına götürdü. Cardano 0,23 dolar seviyesine yakın işlem gördü ve 0,23 dolar seviyesinde bir düşüş gerçekleşti. Bir taban oluşturuldu ve fiyat şu an 0,24 dolara kadar yükseliyor.

Şu andaki fiyat, son düşüşün %23,6 Fib düzelme seviyesini 0,26 dolardan 0,23 dolara indiriyor. Bununla birlikte, yaklaşık 0,25 dolar civarında bir çok direnç var. Ayrıca, ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,24 dolarlık dirençle yerinde bir düşüş eğilimi çizgisi bulunmakta. Ayrıca, 0,26 dolardan 0,23 dolara kadar olan son düşüşün %50 Fib düzelme seviyesi 0,24 doların yakınında yer alıyor. Bu nedenle, fiyatın 0,24-0,25 dolar gibi güçlü bir engelle karşılaşması muhtemel görünüyor.

Cardano fiyat düzeltmesini sürdürüyor: ADA için şimdi yön neresi?
Cardano fiyat düzeltmesini sürdürüyor: ADA için şimdi yön neresi?

Grafik fiyatı yavaş yavaş 0,23 dolar sonrası iyileşme olduğunu gösteriyor. Cardano, 0,20 dolarlık direncin üzerine çıkamazsa, bir kez daha 0,23 dolara düşebilir. Belirtilen  0,23 dolar desteğinin altında, fiyat belki de 0,20 dolarlık tutara doğru hareket edebilir. Kapak tarafında, 0,25 dolar üzerinde, fiyat 0,27 dolara kadar yükselebilir.

Teknik göstergelerle Cardano fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD, boğa bölgesine geçmek üzere.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI 50 seviyenin oldukça altında.

Büyük Destek Seviyesi: 0,23 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,25 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin