Litecoin PayWithLitecoin ile ödemeleri kapınıza getiriyor!
Litecoin PayWithLitecoin ile ödemeleri kapınıza getiriyor!

Litecoin PayWithLitecoin ile ödemeleri kapınıza getiriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC)’in yaratıcısı Charlie Lee, bugün erken saatlerde Litecoin Vakfı’ndaki ekibin, işletmelerin Litecoin’i kabul etmelerine yardımcı olmak için tek bir yerden tüm kaynakları bir araya getirdiğini duyurdu. Litecoin PayWithLitecoin ile ödemeleri kapınıza getiriyor!

Litecoin Vakfı, tüm işletmelerin LTC’yi kabul etmesini istiyor

Açıklama, Litecoin Vakfı tarafından Twitter aracılığıyla yapıldı. Duyuru ile birlikte ekip, Litecoin’in avantajlarını gösteren bir video ekledi. Buna ek olarak, Vakıf şirketlerin Litecoin’i entegre etmesini kolaylaştırdı.  Artık PayWithLitecoin’in resmi sayfasından bir istek postası göndererek Litecoin Vakfı’na başvurabilir.

Litecoin topluluğu, PayWithLitecoin resmi sayfasında Litecoin’i görmek istedikleri şirketlerin ayrıntılarını da doldurabilir. Litecoin’deki temsilcilik ekibi, birçok küçük ve orta ölçekli işletmelerin, insanlar için bir ödeme seçeneği olarak Litecoin kripto parasını kabul etmelerini istiyor.

Litecoin PayWithLitecoin ile ödemeleri kapınıza getiriyor!

Bugüne kadar Litecoin topluluğu tarafından en çok talep edilen 10 iş platformu şunlardır: Amazon, Seamless, Uber, Apple, Lyft, eBay, Netflix, Starbucks, Walmart ve Spotify. Bu projeyi, Litecoin kullanıcılarını ve destekçilerini memnuniyetle karşıladı. CoinMarketCap verilerine göre, yazım sırasında Litecoin, 6,9 milyar dolarlık bir piyasa değeriyle 121 dolar seviyesinden işlem görüyor. Litecoin son 24 saat içinde %3’ten fazla bir artış gördü.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin