Litecoin’de halving tamamlandı! Peki şimdi yatırımcı ve madencileri neler bekliyor?
Litecoin’de halving tamamlandı! Peki şimdi yatırımcı ve madencileri neler bekliyor?

Litecoin (LTC) önemli bir ortaklığa imza attı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin Vakfı, kripto para birimi ödemelerinin verimliliğini arttırmak için Blockchain tabanlı rezervasyon platformu Travala.com ile ortaklık kuracağını açıkladı.

Litecoin Travala.com ile ortaklık duyurdu

Litecoin  kısa süre önce Blockchain teknolojisine dayanan en iyi otel rezervasyon platformu olan Travala.com ile ortaklığa gireceğini açıkladı. Litecoin’in katılımı, rezervasyon platformunda kripto para ödemelerinin kullanımını artıracak ve kripto paranın ödeme sistemi olarak kabul edilmesini artıracak.

İşbirliği, TraralaWithLitecoin kampanyası ile başlayacak ve kullanıcıların Travala.com ve Litecoin LoafWallet’lerinde rezervasyon yaparken %40 indirim kazanmalarını sağlayacak. LTC sahipleri sadece en sevdikleri kriptoları kullanarak oteldeki konaklama yerlerini ayırtmayacak, aynı zamanda para biriktirecekler.

#PayWithLitecoin ve #TravelWithLitecoin girişimleri

#PayWithLitecoin ve #TravelWithLitecoin, günlük ödemelerde LTC kullanımını teşvik etmeyi amaçlayan girişimler. Travala.com, Evolv’s Vegas Blockchain Week ile birlikte Ekim 2019’da gerçekleşmesi planlanan Litecoin Zirvesi için resmi konaklama ortağı olarak görev yapmak üzere seçildi. Travala.com’un CEO’su ve kurucusu Matthew Luczynski, şirketin blogunda yayınlanan işbirliğine ilişkin şunları söyledi:

Birleşik bir hedefle Litecoin Vakfı ile bu yolculuğa çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz: Kripto para birimlerinin ana kullanımını günlük yaşamın içine getirmek. Kripto ekonomisi için aynı vizyonu paylaşanlar için platformumuzu geliştirmeye devam ettiğimizden bu bizim için gurur verici bir dönüm noktası.

“Litecoin gibi küresel bir para birimini kullanma fırsatı önemli.”

Travala.com, kullanıcılarına 210’dan fazla ülke ve bölgede 82.000’den fazla destinasyona erişim sağlıyor. LTC’ye ek olarak, aynı zamanda Pal, Visa ve MasterCard’ı ödeme seçenekleri olarak kabul eder. LTC’nin kurucusu Charlie Lee, yeni ortaklıkla ilgili olarak yorum yaptı:

Litecoin kullanıcılarının #TravelWithLitecoin kullanmasını kolaylaştırmak için Travala.com ile birlikte çalışmaktan heyecan duyuyoruz. Hiçbir şey dünyayı dolaşmak için Litecoin gibi küresel bir para birimini kullanma fırsatı kadar güçlü değil.

Coindoo

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin