featured
Litecoin (LTC) Liquid Network’ü kullanmaya başlayabilir

Litecoin (LTC) Liquid Network’ü kullanmaya başlayabilir: Ayrıca CoinGate resmi ödeme işlemcisi olarak belirlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) Vakfı, LTC için resmi ödeme işlemcisi olarak CoinGate’i onayladı. Bilgiler birkaç gün önce Twitter’da CoinGate tarafından yayınlandı. Litecoin (LTC), piyasadaki en değerli sanal paralardan biri. CoinGate, kripto dünyasındaki en büyük kripto para ödeme ağ geçitlerinden biri.

Litecoin ve CoinGate, LTC ödemelerini işlemek için birlikte çalışıyor

CoinGate, kripto para birimi ödemelerini işlemek için Litecoin Vakfı ile birlikte çalışacak. Aynı zamanda, şirket Litecoin’in Lightning Network’ü de keşfedecek. Lightning Network (LN), Bitcoin (BTC) ve Litecoin için ikinci katman ölçeklendirme çözümü. CoinGate tarafından konuya yönelik şu açıklama yapıldı:

Litecoin Vakfı’nın resmi, güvenilir Litecoin ödeme işlemcisi olarak CoinGate’i onayladığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz! Vakfın güveniyle, yaklaşan Litecoin’in Lightning Network’ünde çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Ancak, bunlar CoinGate ve Litecoin ile ilgili tüm haberler değil. Tweet’e göre, CoinGate bir süre sonra konu hakkında daha fazla bilgi yayınlayacak. Bu bilgiyi ne zaman hazırlayacakları belli olmasa da, bazı duyurular yapmaları mümkün olabilir.

Litecoin işlem ücretleri

Litecoin (LTC) Liquid Network’ü kullanmaya başlayabilir

Litecoin Liquid Network’ü kullanmaya başlayabilir. Bu nedenle CoinGate ile işbirliği yapıyor olabilir. Liquid Network özellikle Blockchain’de büyük transferleri işlemek isteyen kripto para birimi borsaları için geliştirildi. Bunu daha kolay ve hızlı bir hale getirmek için geliştiriciler Liquid Network’ü kurabildiler.

CoinGate, Liquid Network’ün ödeme ağ geçitleri yerine kripto para birimi borsaları için daha yararlı olduğunu belirtiyor. Bu yüzden yakında bu uygulamayı benimsemeyi ya da kucaklamayı planlamadıklarını bildiriyor.

Litecoin Vakfı ayrıca Twitter’da #PayWithLitecoin hashtag’i kullanarak Litecoin ödemelerini teşvik etmeye başladı. Diğer sanal para birimleri bu eğilimi izledi ve sosyal medyada benzer bir kampanya yapmaya karar verdi. Bu, Litecoin’in insanların günlük yaşamlarında kullanılmasına ve LTC’yi kullanarak temel şeyleri ödemesine yardımcı oldu.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin