Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?
Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?

Litecoin (LTC) likiditesini arttırıyor: 62 milyon dolarlık işlemi 5 sente yapıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük 7. kripto para birimi, yeşil renkte iken 52,26 dolardı. 62 milyon dolar değerinde bir işlem, Litecoin (LTC) ağında sadece 5 sente mal oldu. Artık Litecoin.com ve Hodl Hodl’den Litecoin satın alınabilir ve kripto paranın likiditesi artıyor.

Küçük ücret ile daha büyük miktarda işlem yapmak

En son modele göre, Litecoin ağı şimdiye kadar ki en büyük işlemlerden birini işledi.  62 milyon ABD doları değerindeki 1.159.005,90779568 Litecoin’lik bir işlem yalnızca 0,00922 Litecoin’e (0,50 dolar) maliyetle işlendi. Litecoin konuya yönelik şu açıklamayı yapıyor:

Her ne kadar bu değerin ilk kez işlendiği belli olmasa da, Litecoin.com tarafından paylaşıldığına ve kesinlikle paylaşılmaya değer olduğunu belirtmek isteriz. Litecoin ve merkezi olmayan kripto para biriminin küresel ödeme ve para hareketinin faydaları hakkında mükemmel bir gerçek dünya örneği.

Resmi açıklamada belirtildiği üzere, işlem birkaç eski adresten yeni bir Segwit “M” adresine yapılan fonların birleştirilmesi ile oldu. Görünüşe göre, 5.000 LTC’lik dört LTC işlemi, her biri 20.000 LTC’lik birden fazla girdi oluşturdu. Sahibi kimin olduğu bilinmemekle birlikte, işlem ağdaki en zengin adres tarafından yapıldı. Bununla birlikte, bu hareketle daha iyi güvenlik sağlayacak bir borsanın soğuk cüzdanı olması da muhtemel.

Bu gelişmeyle Litecoin (LTC) daha fazla likidite kazandı

Başka bir cephede, Litecoin.com şimdi platformunda Litecoin (LTC) satın alma seçeneği sunuyor. Resmi duyuruda konuya yönelik şu açıklamalar yer alıyor:

Kullanıcıların 5 dakikadan kısa bir süre içinde kredi kartıyla USD, GBP veya EUR cinsinden 50 ila 20.000 dolarlık Litecoin satın almaları için basit, kolay ve kullanışlı bir yol sunduk. Bu işlevi sağlamak için Simplex ile ortaklık kurduk ve tüm düzenlemeleri ve satın alımlar için KYC/AML süreçlerini ele alacaklar. Gerekli kontrollerden sonra, onay ödemeleri genellikle 24 saat içinde kullanıcıların seçtiği bir adrese ödenir.

Litecoin (LTC) fiyat grafiği
Litecoin (LTC) fiyat grafiği

Ayrıca, “fon tutmayan” bir P2P kripto para borsası olan Hodl Hodl, artık her kullanıcının “diğer kripto para birimleri için Bitcoin ve Litecoin satın almasını ve satmasını” sağlıyor. Dünyanın 7’nci büyük kripto parası, şu anda %0,87 oranında düşüşle 51,7 dolardan işlem görüyor. Litecoin 3 milyar doları aşan piyasa değeri ile günlük işlem hacmini 344 milyon dolar seviyesinde yönetiyor.

Coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin