Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?
Gümüş Bitcoin, son halving’deki gibi devasa ralli görebilir mi?

Litecoin (LTC) fiyatı tekrar rekor seviyeleri görecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasasındaki düşüşlerin etkisinde kötü bir şekilde kalan Litecoin, Aralık 2017’den bu yana değer kaybetmeye devam ediyor. En yüksek seviyesinden gittikçe uzaklaşan Litecoin (LTC) fiyatı, ayı sezonunun etkisiyle bir türlü toparlanamadı.

Litecoin (LTC) fiyatı için yeni projeler

Litecoin topluluğu bu durumdan son derece rahatsız olduğu için sosyal medya platformlarında PayWithLitecoin kampanyası yürütüyor. Kullanıcıların ilgisini çeken kampanyayla amaçlanan, bazı firmaların Litecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etmesi sağlamak. Ayrıca, Litecoin tarafından geliştirilen “LitePay” projesi, topluluğu umutlandırmışken vazgeçildi. Ancak aynı projenin yeni bir versiyonu çıkarılması bekleniyor. Yeni projenin Litecoin’in fiyatını olumlu anlamda etkileyeceği düşünülüyor.

Litecoin, Aralık 2017’de 363 dolara ulaştı ve tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Yazım sırasında 82,19 dolardan işlem gören Litecoin önceki rekorunu geçmek isterse yüzde 450’lik bir artış yapması gerekiyor. Peki, Litecoin böyle bir değer kazanabilir mi?

Litecoin (LTC) fiyatı tekrar rekor seviyeleri görecek mi?
Litecoin (LTC) fiyat grafiği

Litecoin tanınırlığını arttıracak kampanyalar düzenliyor

PayWithLitecoin kampanyası renkli bir şekilde devam ediyor. Litecoin’in tanınırlığını arttıracak bu kampanya, Litecoin’in piyasa değerinde olumlu bir etki yapabilir. Rafa kaldırılan LitePay projesi de Litecoin’in değer kazanması için oldukça önemliydi. Bunun farkına varan Litecoin ekibi geliştirilmiş bir LitePay projesi üzerinde tekrar çalışıyor. Tüm bunların hayata geçirilmesi durumunda Litecoin fiyatı tırmanışa geçebilir. Unutmamak gerekir ki, Litecoin bir anda çok yüksek değerler kazanabilir. Öyle ki 79 dolar seviyelerinde seyrederken %359’luk bir artış ile Litecoin tüm zamanların rekorunu kırdı. Tarihi zirveden birkaç ay sonra 113 dolara kadar düşen Litecoin, yaklaşık %121’lik bir artışla tekrar 250 dolar seviyesine ulaştı.

Bu rakamları göz önüne alındığında Litecoin’in ani bir yükselişle değer kazanabilme ihtimali bulunuyor. Elbette böyle bir artış geçmişte oldu diye gelecekte de olacak anlamına gelmez. Hatta LitePay projesi de uygulamaya geçmeyebilir. Bunlar tamamen spekülasyona dayanıyor, sadece veriler bazı ihtimalleri gün yüzüne çıkartıyor. Litecoin’in şu an ki düşük fiyatı bile bize ne olacağını tam söylemiyor.

Cryptodaily

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin