29 Ağustos Litecoin fiyat analizi: LTC nereye gidiyor?
29 Ağustos Litecoin fiyat analizi: LTC nereye gidiyor?

Litecoin (LTC) fiyatı sonunda artışa geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin (LTC) fiyatı nihayet artışa geçti ve bu hafta %5,5 oranında bir değer kazandı. 3 Temmuz’da Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, LTC için “bir boğa piyasasına geri dönüş mü” yoksa “en kötü durum hala bitmedi mi” sorusunu sormak için Twitter aracılığıyla bir paylaşım yaptı.

Hindistan’dan Litecoin (LTC) fiyatı için iyi haberler gelmedi

Charlie Lee’nin sorusuna yanıt veren pek çok kişi en kötünün gerçekten bitmediğini söylüyor. Çünkü Hindistan’dan Litecoin için iyi haberler gelmedi. Bunun nedeni bugün yapılan duruşmada, Hindistan’ın en yüksek mahkemesi, ülkedeki bankalara kripto para borsalarına hizmet sağlamaları konusunda konulan yasak hakkında, herhangi bir geçici süre tanıma isteğini reddetti.

Litecoin (LTC) fiyat grafiği
Litecoin (LTC) fiyat grafiği

Geçtiğimiz hafta boyunca LTC fiyatında makul miktarda dalgalanma gördü. Haftanın başında LTC, 81,12 dolar seviyesinden işlem görüyordu. Ancak bir gün içinde LTC, 75,91 dolara inerek dramatik bir düşüş yaşadı. Yine 2 Temmuz’da, fiyat 86,05 dolara kadar yükseldi, daha sonra biraz daha düşük seviyelerde dalgalandı. LTC, 3 Temmuz’da yani bugün ise 88,77 dolara yükseldi. Yazım sırasında Litecoin, %4,5 oranında artışla 86,5 dolardan  işlem görüyor. Litecoin şu anda, 4,9 milyar dolarlık piyasa değeri ile 6. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin