litepal
Litecoin LitePal adaptasyonu için bastırıyor

Litecoin LitePal adaptasyonu için bastırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin, DASH, hatta Bitcoin Cash gibi coinlerin çabalarına benzer şekilde, popüler olmayı amaçlayan projelerden biridir. Litecoin (LTC) bir kez daha istikrarını kanıtladı ve az bir düşüşle  127,80 dolara geriledi. LTC düşük, ancak tutarlı ticaret hacimleri ve nispeten istikrarlı bir fiyat ile bir aşamadan geçiyor. Toplum, günlük ödeme için Litecoin ağı olan LitePal ‘i benimsemeye çalışırken LTC’yi durgun olarak görüyor.

Tesadüfen diyebileceğimiz bir şekilde, Litecoin, fiyat üzerindeki bilinmeyen bir etkisi olan bir John McAfee promosyonuna sahipti. Ancak kayıtları önceden kabul edilen LitePal sistemi ile ilgili gelişmeler,  Litecoin projesinde daha önemli haberler olarak durmaktadır.

litecoingrafik

LTC fiyatında negatif bir ağırlık olarak hareket eden olgu, Litecoin Vakfı’nın yeterli özeni göstermediği için özür dilediği LitePay’ın başlatılmasıyla ilgili bir gelişmeydi. Geliştirme için diğer bir potansiyel yol ise LTC’nin bir ödeme kartı opsiyonu ile TenX cüzdanına eklenmesidir. Şimdilik, LitePal platformu güven kazanmak için çaba gösteriyor. Çözüm olarak görülen Litepal’in aynı zamanda ön kayıt aşamasında bulunduğunu söyleyebiliriz.

Litecoin ödemeleri için diğer bir opsiyon olanLTCPay açıklaması şu şekilde oldu:

Https://t.co/40T0H40Y0b sitesi çalışıyor. Litecoin ödemelerini kendi cüzdanınıza kolayca kabul etmek için ücretsiz olarak kullanabilirsiniz. Birçok API desteklenmektedir. Göze hoş gelen raporlar / faturalar oluşturulabilir. Şu an için fiat dönüşümü desteklenmiyor. @BtcpayServer ekibine teşekkürler.

Şimdiye kadar, Litecoin vakfı ve ekibi, Charlie Lee ile birlikte, fiyat üzerinde odaklanmamakla birlikte, varlıkları popüler hale getiriyorlar. Litecoin, fiyatının birkaç ay önce olduğu gibi keskin bir şekilde düşebileceğine dair bir uyarı da ortaya koydu. LTC’nin 500 dolar seviyesine ulaşması bekleniyordu. Ancak  370 dolarlık bir zirveden, Şubat ayı pazarında 100 dolardan daha azına geri çekildi.

LitePal adaptasyonu öncesi riskli cüzdanlar belirlendi

Herhangi bir coin için açık kaynak Electrum cüzdanının bir sürümünü kullanmak riskleri gizler. Üçüncü taraflar fonları çalan kirli cüzdanlar yayabilirler. Şimdilik, kullanıcıların resmi Litecoin Core cüzdanını kullanmaya  ve electrumltc.org veya electrum-ltc.org’dan şüpheli indirmelere başvurmamaya zorlayan iki şüpheli bağlantı keşfedildi.

cryptovest

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin