Litecoin'de boğaların kaçmasına neden olan faktörler
Litecoin'de boğaların kaçmasına neden olan faktörler

Litecoin kurucusu Charlie Lee: “Kripto paralar değerini kanıtladı.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Parasal fiyat açısından, kripto para birimleri 2018’in ilk aylarından beri düşüş yaşıyor. Ancak Litecoin kurucusu, kripto para piyasasının, kripto para biriminin benimsenmesinin artması nedeniyle her zamankinden daha fazla geliştiğini söylüyor.

Litecoin kurucusu: “Fiyat kripto paranın başarısını gösterir.”

Litecoin’in kurucusu Charlie Lee, CNBC’nin Fast Money programında kripto para birimlerinin uzun vadeli değerlerini kanıtladığını belirtti. Yaşanan düşüşe rağmen Charlie Lee, özellikle Bitcoin ve Litecoin gibi kripto para birimlerinin önemli bir sınavı atlatmış olduğunu söylüyor. Ayrıca fiyatın çok önemli olduğunu ve gelecekte kripto paranın başarısını yansıtacağını da ekliyor.

Charlie Lee, geliştiricileri ve meraklıları, uçucu fiyattan ziyade teknolojiye ve benimsenmeye odaklanmaya teşvik ediyor. Ayrıca Blockchain tabanlı projelerin geliştirilmesinde daha fazla araştırma ve ilgi olması gerektiğini söylüyor. Aslında Charlie Lee, ayı piyasasının kripto para karşılığı projeler için olumlu bir olay olduğunu ekliyor. Çünkü projelere, sadece işlerine odaklanması için bir fırsat sunuluyor.

“Sonunda kripto para birimleri topluma sağlayacağı gerçek değeri yansıtacak.”

Lee’nin kripto para birimi konusundaki perspektifi, kripto paralara büyük miktarlarda para yatırmış insanlar için yutulması zor bir görüş olsa da, Charlie Lee dijital varlıkların oynaklığı konusunda acımasız gerçekleri şu sözlerle anlatıyor:

Fiyatlar çılgınca dalgalanacak. Ancak sonunda kripto para birimleri topluma sağlayacağı gerçek değeri yansıtacak. İnsanlar inovasyon ve teknolojinin kripto paralarla dünyaya geldiğine inanırsa, sabırlı olmaları halinde fiyatın arkasındaki gerçek değeri görebilecekler.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin