TRON (TRX), 670 milyonun üzerinde TRX yaktı!
TRON (TRX), 670 milyonun üzerinde TRX yaktı!

TRON (TRX) tekrar TRX yakıyor: 670 milyonun üzerinde TRX yakıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

27 Ağustos’ta TRON’un kurucusu ve CEO’su Justin Sun, coin yakımı ile ilgili bir başka açıklama yaptı. Sun, TRON (TRX) Vakfı’nın 670 milyonun üzerinde ERC-20 tabanlı TRX tokeni yaktığını bildirdi.

TRON (TRX), 670 milyonun üzerinde TRX yaktı!

Justin Sun Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

670 milyonun üzerinde ERC-20 tabanlı TRX tokeni TRON Vakfı tarafından yakıldı.

Token takası tamamlandıkça TRON Vakfı, eski TRON tokenlerini yakıyor. Son yakım, dördüncüsüydü. Buna ek olarak, ekip ayrıca TRON’un dünya çapında 909 düğümün üzerinde olduğunu açıkladı. TRON Vakfı konuya yönelik şunları söyledi:

Şu anda TRON MainNet sorunsuz çalışıyor, dünya çapında 909 düğüm var, blok yüksekliği: 1818185 (16.16 itibarıyla, 27 Ağustos SGT), token taşıma hala devam ediyor.

Etherscan’da TRON ERC20 token yakma ile ilgili detaylar
Etherscan’da TRON ERC20 token yakma ile ilgili detaylar

Ayrıca bunun kripto paranın, Ethereum platformundan geçişinin son aşaması olduğu belirtiliyor. Borsalar tarafından biriktirilen tüm ERC20 tokenları yanacak. Bir kripto para yandığında onun kurtarılamayacağı bir adrese gönderildiği anlamına geliyor.

TRON (TRX) neden para yakıyor?

Kripto para yakma toplam tedarikten tokenleri kaldırmak anlamına gelir. Platformlar dolaşımdaki kripto para sayısını azaltmak için para yakarlar. Kripto para yakımı, genellikle destekleyicileri kripto paraları uzun vadede tutmaya teşvik etmek için kullanılır. Çünkü daha düşük bir kripto para arzı değerin artması anlamına gelir. Aynı zamanda bu uygulama ICO’nun ardından satılmayan kripto paraları da yok etmek için kullanılıyor.

Paralar, belirttiği gibi belirsiz olarak yanıyor, aslında kripto paranın değerini artırıyor. TRON sonlu bir toplam sayısına sahip ve bu havuzdan paralar yakıldığında talep aynı kalıyor. Arzdaki düşüş ise fiyatın artmasını sağlıyor. Bu süreç aynı zamanda yatırımcıları kripto paraları toplamaya teşvik ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin