Litecoin ivme kazanmaya çalışıyor
Litecoin ivme kazanmaya çalışıyor

Litecoin ivme kazanmaya çalışıyor: LTC direnç seviyelerini kırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC), ABD doları karşısında 135 dolarlık desteğin üzerinde konsolidasyonunu sürdürüyor. LTC/USD paritesi, yukarı yönlü bir ivme kazanmak için 142 dolar ve 100 saatlik SMA’nın üstüne çıkmalı. Ancak yine de Litecoin ivme kazanmaya çalışıyor ve direnç seviyelerini kırmak için zorluyor.

  • Litecoin fiyatı, ABD doları karşısında 135 dolarlık destek seviyesinin üzerinde işlem görmeye başladı.
  • LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 137 dolardan destekle kısa vadeli bir yükselen kanal oluşuyor.
  • Parite daha fazla para kazanmak için 142 dolar direncini ve 100 saatlik basit hareketli ortalamayı kırmalı.

Litecoin ivme kazanmaya çalışıyor

Büyük bir düşüşün ardından, Litecoin fiyatı ABD doları karşısında 134-135 dolar destek alanını tutabildi. LTC/USD paritesi bu aralıkta işlem görmeye başladı ve şu anda küçük bir yükseliş açısı ile 135 doların üzerinde konsolide oluyor.

Grafiğe bakıldığında fiyat, 138 dolar ve 140 dolarlık direnç seviyelerinin üzerine çıkabiliyor. Ayrıca Litecoin, son gerilemenin %23,6 Fib geri alma seviyesinin üstüne çıkarak 153 dolardan 135 dolara düştü. Ancak yukarı hareket, 142 dolardan büyük bir direnç ve 100 saatlik basit hareketli ortalama ile kapatıldı. Ayrıca, 153 dolardan en düşük 135 dolara kadar olan son düşüşün %38,2’lik Fib düzelme seviyesi de alıcılar için bir direnç olarak hareket ediyor.

Litecoin ivme kazanmaya çalışıyor: LTC direnç seviyelerini kırabilecek mi?
Litecoin ivme kazanmaya çalışıyor: LTC direnç seviyelerini kırabilecek mi?

Litecoin direnç seviyelerini kırabilecek mi?

Şu anda, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 137 dolardan destekle kısa vadeli bir yükselen kanal oluşuyor gibi görünüyor. Kanal direncinin üzerinde bir takip için 142 dolar direncinin üzerinde bir kırılma gerekli. 142 dolardan başlayan başarılı bir kırılma ve 100 saatlik SMA, yakın vadede 150 dolara doğru daha fazla kazanç elde etme yolunu temizleyebilir.

Kapak tarafında, fiyatın 142 doların üzerine çıkmaması ve fiyatın düşmesi durumunda, 137 dolarlık kanal desteği gündeme gelebilir. 137 doların altında olan fiyat, 134 dolar ve 130 dolara yönelik daha fazla zarar riskiyle karşı karşıya. Genel fiyat oluşumu şu anda konsolidasyon işaretleri ile 135 doların üzerinde nötr.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin