Cardano’nun Blockchain Senfonisi, eğitim amaçlı bir görsel simülasyon
Cardano’nun Blockchain Senfonisi, eğitim amaçlı bir görsel simülasyon

Cardano’nun Blockchain Senfonisi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Blockchain sektöründe yer alan platformların sanal gerçeklik dünyasında iyi bir performans sergilediklerini görmek neredeyse imkansız. Ancak görünüşe göre Cardano (ADA), üç boyutlu görselleştirme sektörünü sarsacak boyutta yeniliklere imza atmaya hazırlanıyor. Cardano’yu yaratan şirket IOHK ve dijital sanat stüdyosu Kuva bu doğrultuda ortak bir çalışma yapıyor. Cardano’nun Blockchain Senfonisi’ne bir göz atalım.

Bu proje kripto para ve Blockchain’in benimsenmesini hızlandıracak

IOHK CEO’su Charles Hoskinson konuyu yönelik şunları söyledi:

IOHK eğitime ve tasarıma yönelik çalışmalarına büyük bir bağlılıkla devam ediyor. Bu ilgi çekici ve karmaşık veri görselleştirme projesi iki alana da hitap ediyor. Bu proje güzel olmasının yanı sıra işlevsel niteliklere de sahip. Proje sayesinde yeni kitlelere Blockchain’i her yönüyle tanıtacağız.

IOHK.io web sitesindeki interaktif ve sanatsal arayüzle kullanıcılar Bitcoin’in ne olduğunu öğrenebilir. Arayüzde bulunan görseller, metinler ve müzik sayesinde kullanıcılara benzersiz deneyimler sunmakta. Sitede Bitcoin blokları kronolojik bir şekilde sıralandı. Popüler internet sitesi The Next Web’de konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Her bloğun üzerine tıkladığınızda kullanıcıyı sakinleştiren bir melodi duyarsınız ve kullanıcılar konuya ilişkin detaylı bilgilere erişebilirler.

Cardano’nun Blockchain Senfonisi, eğitim amaçlı bir görsel simülasyon

Eğitimsel amaçlı hazırlanan projeye katkıda bulunan Kuva yetkilisi Mark Lundin, konuya yönelik şunları söyledi:

Bu sadece bir başlangıç. Blockchain teknolojisini görselleştirmek ve bu karmaşık teknolojinin yapısını kullanıcılara etkili bir biçimde anlatmak için IOHK ile çalışmaya devam edeceğiz.

“Blockchain Senfonisi” isimli görsel simülasyonla kullanıcıların teknolojiyi daha iyi anlaması sağlamakta. Böylece ilk bakışta oldukça karmaşık gelen Blockchain yapıları net bir şekilde gösterilecek. Böyle gelişmeler Blockchain’in benimsenme süreci hızlandırabilir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Webchaat

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin