Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler
Litecoin ve Zcash fiyat analizi: LTC ve ZEC için izlenecek seviyeler

Litecoin ilk onda dikkat çekiyor… Artık en büyük 4. kripto para

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün kripto pazarlarındaki öğleden sonraki fiyat hareketleri, Litecoin (LTC) için oldukça heyecan verici oldu. Coinmarketcap.com’a göre, dijital varlık 34 dolardan 38 dolara yükselmeyi başardı. Bu, yükseliş oldukça kısa bir sürede gerçekleşirken oransal olarak yüzde 13,5 gibi büyük bir kazanca yol açtı.

Litecoin (LTC) son yükselişi ile EOS’u geride bırakarak 4. Sıraya yerleşti.

CMC’nin kripto para sıralamasını kontrol ettiğimizde sermaye miktarın yaklaşık 7 milyon dolar olduğunu görüyoruz.

Kripto piyasalarının en önemli kripto parasına baktığımızda ise BTC’nin önemli bir atılımda olduğunu görüyoruz. Dünkü fiyat hareketlerinde 3.400 dolar seviyelerine tutunmaya çalışan Bitcoin, bir toparlanma sürecine girmiş gibi görünüyor. Bitcoin şu anda 3.448 $ değerinde.

LTC’nin Etkileyici Kazançlar göstermesine neden olan 2 gelişme

Öncelikle, bu yıl 8 Ağustos’ta gerçekleşeceği tahmin edilen Litecoin halving etkinliği ile madencilik ödülünü yarı yarıya azaltması amaçlanıyor. Çıkarılan her blok için 25 LTC almak yerine, Litecoin madencileri halving sonrası 12,5 LTC alacak. Halving etkinliğinin, Litecoin ağındaki her 840.000 blokta bir gerçekleşmesi amaçlanıyor.

Madencilik ödüllerinde azalma genellikle herhangi bir dijital varlığı çevreleyen kıtlık hissi oluşturur. Oluşan olumlu beklentiler, genellikle etkinliğe yaklaşan günlerde dijital varlığın önemli ölçüde artmasına neden olur. Litecoin’de ise bir sonraki halving’e kadar tam 180 gün bulunuyor.

İkincisi, son birkaç gün içinde, Charlie Lee Confidential Transactions ile LTC’yi elverişli hale getirme niyetini açıkladı. Sonuç olarak, Litecoin Vakfı ve Beam Privacy, Mimblewimble protokolünü Litecoin ağında uygulamak için çalışacakları bir işbirliğini açıkladılar. Bu son teknoloji, adını insanların sırlarının ortaya çıkmasını önleyen ünlü bir Harry Potter büyüsünden alıyor. Gizli işlemlerde, Mimblewimble gönderilen işlem miktarını gizleme işlemini yürütüyor.

Piyasaya açık bir deftere gönderilen tutarı gizleme gibi bir özellik konusunda Mimblewimble uygulamada başarılı olursa LTC potansiyeli sınırsız hale gelecek. Bu ise kripto topluluğunun olumlu karşılayacağı bir gelişme. Böylece dijital varlık, kripto cinsinde işlem yapmak isteyen ancak işlemin değerini gizli tutmak isteyen birçoğunun tercihi olacağı düşünülebilir.

ethereumworldnews

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin