Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?
Ethereum ağı ETH 2.0 ve Aşama 0'a ne kadar hazır?

Ethereum kurucu ortağı yüklü miktarda ETH sattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum’un kurucu ortağı Jeffrey Wilcke, Noel gününde Kraken’e 92.000 ETH (11,5 milyon dolar) gönderdi.

Trustnodes tarafından yayımlanan Blockchain analizi, Ocak 2016’da 408.000 ETH taşıyan 0x600’lü bir hesapla başlıyor.

Bu hesap Ethereum Foundation geliştirici cüzdanı tarafından finanse edildi. Muhtemelen finansman, kurucu ekibin Ethereum’un doğuşunda aldığı ilk dağıtımın bir parçasıydı.

Yukarıdaki grafik, Jeffrey Wilcke’nin Ethereum adresinin bakiyesini gösteriyor. 408.000 ETH’nin 2016 yılında yukarıdaki adrese taşındığı görülüyor. 2018’e kadar onların sürekli ancak kademeli olarak satış veya hareketini gösteren grafik, bu Noel’e dek fonlarda keskin bir düşüş görüyor.

Hesapta halen 218.000 ETH (27 milyon dolar) bulunuyor. Ancak 80.000’i önce bir arabulucu adrese, daha sonra Kraken’e gönderildi.

Bunun Wilcke’nin adresi olduğunu biliniyor çünkü kaynak olan 0x600 iki yıl önce Ethereum Name Service (ENS) ile etkileşime girmişti.

Neyse ki etherscan bize bu etkileşimin ne olduğunu söylüyor ve Jeff Wilcke adını gösteriyor.

trustnodes


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin