Litecoin'in hash oranı, düşen LTC fiyatına rağmen rekor seviyelere ulaştı!

Litecoin’in hash oranı, düzeltmedeki LTC fiyatına rağmen rekor seviyelere ulaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin’in fiyatı henüz önemli bir iyileşme sağlamadı, ancak ağın hash oranı en son Ağustos 2019’da görülen seviyelere yükseldi.

LTC, son piyasa fiyatlarındaki artışlara ve ağ katılımcılarının piyasadaki muazzam oynaklık karşısında dayanıklılığını gösteren istikrarlı bir yükseliş trendinde olan hash oranına rağmen geçtiğimiz aylarda değerinin yarısından fazlasını kaybetti.

Litecoin hash oranı 2019’un parlak günlerine geri döndü

BitInfoCharts’taki verilere göre, LTC hash oranı ve zorluğu şubat başında 397 TH/s’ye yükseldi. Bu seviye, en son 2019’da kaydedildi. Bir hafta önce bir düzeltme yapılmasına rağmen, rakamlar bu seviye etrafında geziniyor ve ağın son zorluk seviyesinin en son 2019’da görülen seviye olan 13,53 milyona ayarlandığını gösteren veriler de var.

Litecoin'in hash oranı, düşen LTC fiyatına rağmen rekor seviyelere ulaştı!

LTC hash oranının, 384 TH/s’lik yüksek bir seviyeye ulaşmasının ardından Çin’in madenciliği yasaklaması haberleri geldi. Hash oranı, Haziran 2021’de dramatik bir şekilde 170 TH/s’ye düştü.

Yörünge gerçekten düzgün olmasa ve ocak ayının son haftasında ortaya çıkan düşüş de hash oranı eğilimini caydırmayı başaramadı ve daha güçlü bir ağ gösterdi.

Yörünge gerçekten düzgün olmasa da hem hash oranı hem de zorluk seviyesi, fiyat düzeltmesine rağmen istikrarlı bir artış gösteriyordu. Ocak ayının son haftasında ortaya çıkan piyasa çöküşü de hash oranındaki artışı engelleyemedi.

Kısa sürede yatırımcıların gözünden düştü ve LTC’nin üç haneli bir fiyata ulaşması olaydan on altı ay aldı. Bununla birlikte, Litecoin madenciliği 2020 boyunca daha kârlı hale geldi ve 2021’in ilk aylarında aynı seviyede kaldı. Ağ oynaklığı hasara yol açmaya devam ederken, son düzeltme hash oranı için yükseliş faktörü oldu.

Litecoin'in hash oranı, düşen LTC fiyatına rağmen rekor seviyelere ulaştı!

Dünya çapındaki çoğu düzenleyici, anonimliği teşvik eden protokolleri açıkça küçümsemiş olsa da Litecoin, iki yıllık geliştirmeden sonra MimbeWimble (MWEB) yükseltmesinin yayınlanmasıyla gizlilik tercihleriyle ilerliyor. İlk olarak, Beam Privacy ekibi, Aralık 2019’da Litecoin ağına Uzantı Blokları (EB) olarak MWEB’in ilginç bir uygulamasını duyurduğunda başladı.

Uzmanlar bu yükseltme hakkında yükseliş görüşünde. Baş geliştirici David Burkett’e göre, söz konusu güncelleme, Litecoin’in günlük işlemler, maaş ödemeleri ve hatta gayrimenkul satın alma için uygun bir para birimi olarak kullanılabilirliğini artırmayı hedefliyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin