Dogecoin için hafta iyi başladı! Bir sonraki seviye ne olacak?
Dogecoin için hafta iyi başladı! Bir sonraki seviye ne olacak?

Haftaya iyi başlayan altcoin %25 yükseliş sinyali verdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin (DOGE) fiyatı, yeni işlem haftasının başlangıcında boğaların kontrolü eline almasıyla yükseliş yaşadı.

Açılışta, boğalar 55 günlük Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) 0,16 dolar civarında bir engele çarptı. Fiyat hafifçe düşerken, Göreceli Güç Endeksi daha fazla zayıflığın olası olmadığını gösteriyor. Boğalar bu hafta içinde 0,19 dolara ve %25’lik kazanca doğru daha fazla yukarı yönlü potansiyel gösteriyor.

DOGE fiyatı sadık boğaları %25 kazançla ödüllendiriyor

Dogecoin fiyatı bugün Asya piyasasında güçlü bir talep gördü ve 0,1594 doların üzerinde bir kırılma gerçekleştirmesinin ardından 55 günlük SMA’da 0,16 dolara ulaştı. Bu çifte dirence ulaştıktan sonra, DOGE fiyat hareketi 0,14 dolardan giriş yapan bazı boğaların bir miktar kâr elde etmesiyle kısa bir düşüş yaşadı. Bu, ticaret yönetimi açısından mükemmel bir anlam ifade ediyor ve boğaların Dogecoin’deki konumlarının yarısını veya daha fazlasını hala elinde tuttuğunu gösteriyor.

DOGE fiyatı, yatırımcıların yükselişe dikkat etmesi ve 0,1594 doların üzerine çıkması nedeniyle ABD açılışında daha fazla ilgi görebilir. Altcoin’in daha fazla boğa ve yatırımcı çekmesi beklenebilir. Gerçek bir direnç olmadan, tarihsel bir sınır olan 0,19 dolar boğaların tekrar kısmi kârlar almaya başlayacağı ve %25 kazançla sonuçlanacağı ilk seviye olabilir.

DOGE/USD daily chart

VIX olarak adlandırılan Risk Endeksi, bu sabah çoğu ABD endeks vadeli işlemleri yazı yazılırken kırmızıda olduğu için bir yükseliş görüyor. Bunun bir satışa dönüşmesi halinde, yatırımcıların daha büyük kârlar almak için toplam pozisyonlarını kapatmasını bekleyebiliriz. Bu, birden fazla test ve olası bir kırılma ile DOGE fiyat hareketinin 0,14 dolara gerilemesiyle sonuçlanabilir. Daha fazla düşüş, 0,10 dolar civarında azalan trend çizgisine doğru bir düşüşle sonuçlanabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin