featured

Popüler analistten olumlu yorumlar: Litecoin, halving öncesinde 100 doların üzerine çıkabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Litecoin (LTC), halving’e 23 gün varken 1 saatlik grafiğinde düşen bir kama modeli oluşturdu. Bu grafik yorumunu bir kripto analisti olan CryptoFaibik Twitter’da yaptı.

LTC, son 24 saatte %3 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 93,32 dolar civarında işlem görüyor. Ayrıca, saatlik grafikteki düşen kama modeline ek olarak altcoin’in günlük grafiğinde de pozitif bir trend çizgisi var.

Kripto analisti CryptoFaibik, bugün erken saatlerde Twitter’da Litecoin için düşük zaman dilimi (LTF) tablosunda düşen bir kama modelinin hâlâ oyunda göründüğünü paylaştı. Bu, model doğrulanırsa önemli bir yükseliş hareketi gelebilir. Ayrıca analist, yaptığı paylaşımda LTC halving etkinliğine yalnızca 23 gün kaldığını da belirtii.

Litecoin

Fiyat analizi:

Yaklaşan halving’e rağmen LTC fiyatı son 24 saat içinde %3’lük bir düşüş kaydetti.

Altcoin’in son 24 saatteki kaybı da eklendiğinde haftalık grafikteki zararı %16,70’e yükseldi. Buna ek olarak, kripto para biriminin 24 saatlik işlem hacmi, geçtiğimiz gün boyunca %40’tan fazla artış yaşadıktan sonra yaklaşık 572,566,523 dolara yükseldi.

6,842,802,882 dolarlık piyasa değeri ile LTC, kripto para birimleri arasında 11. sırada bulunuyor. Bu, Tron’un (TRX) 6,907,189,252 dolarlık piyasa değeriyle LTC’yi 10. en büyük kripto olarak geçmesinden sonra geldi.

Altcoin’in fiyatı son birkaç hafta içinde yeni iki yüksek dip yarattıktan sonra günlük grafikte pozitif bir eğilim oluştu. İlk düşük seviye, 20 Haziran 2023’te 75,73 dolar ile sonraki ise 29 Haziran 2023’te 82,94 dolara dokunulduğunda oluşturuldu.

Litecoin’in fiyatı bugün yüksek kapanırsa ve yarın 92,37 dolar seviyesinin üzerine çıkarsa pozitif eğilimin varlığı kesinleşecektir. Bu durumda fiyat, önümüzdeki 48 saat içinde 100 dolarda bulunan direnç noktasına yükselebilir.

100 doların üzerinde bir kırılma, Litecoin fiyatının önümüzdeki hafta 109,25 dolarda bulunan bir sonraki dirence yükselmesinin yolunu açabilir.

Bununla birlikte, altcoin’in fiyatı önümüzdeki 48 saat içinde 92,37 dolardaki destek noktasının altında bir kapanış gerçekleştirirse yükseliş tezi geçersiz kalacaktır. Düşüş gelmesi durumunda LTC için aşağı yönlü ilk hedef 85 dolarda olacaktır.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin