featured

Bütün gözler onda: Shiba Inu, pozitif ivmeyi devam ettirirken 0,00001 dolara yükselmeye hazır!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasadaki son toparlanma hissiyatı ve Shiba Inu’nun Layer 2 (L2) blockchain ağı Shibarium’un gelişimi arasında, SHIB fiyatı son 4 haftada etkileyici bir toparlanma sergiledi. 15 Haziran’ın en düşük seviyesi olan 0,00000642 dolara düştüğünden bu yana popüler meme ecoin %32 artarak 0,00000845 dolarda bulunan direnç noktasına dokundu. Peki, bu toparlanma devam mı edecek yoksa bir düzeltme mi gelecek?

Grafikteki destek trend çizgisi, Shiba Inu fiyatındaki kısa vadeli toparlanmayı yönetiyor. Ayrıca, 0,00000845 dolar seviyesindeki daha yüksek fiyat ret mumu, yüksek bir arz bölgesini yansıtıyor.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi 146,5 milyon dolardır. Bu da %54’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Gözde meme coin, bu yazının yazıldığı sırada 0,000008 dolar civarında işlem gördüğü için 0,00000845 dolardaki direnç noktasında bir arz baskısına tanık oldu. Uzun fitil reddine sahip günlük mumlar, satıcıların bu engelde agresif davrandıklarını gösteriyor.

Alıcıların bu engeli geri kazanamaması, düşüş eğilimini tetikleyebilir ve SHIB fiyatını %5-6 oranında düşürebilir. Bunun sonucuna Shiba Inu fiyatı yeni bir destek noktasına gerileyebilir. Mevcut trend çizgisi, dinamik destek sunarak devam eden toparlanmayı taşıyor. Yükselen trend çizgisine yapılan her yeniden testte, alıcılar yükseliş momentumunu yenileme ve 0,00000845 doları geri almak için başka bir girişimde bulunma fırsatı elde ediyor.

Günlük mum kapanışıyla yukarıda belirtilen direncin üzerinde potansiyel bir kırılma, altta yatan satın alma baskısını artıracak ve meme coin’in fiyatını %15,5 oranında artıracaktır. Bunun sonucunda SHIB 0,00000976 dolar ile 0,00001 dolar arasında bulunan bölgeye yükselecektir.

Shiba Inu 0,0000064 dolara düşebilir mi?

Mevcut toparlanmayı sürdüren SHIB yatırımcıları, kayıplarını durdurmak için destek trend çizgisini kullanabilir. 0,00000845 dolar seviyesindeki arz baskısının alıcıları devirmesi durumunda, yükselen trend çizgisinin altında bir kırılma, yükseliş tezini baltalayacaktır. Bu baskı, mevcut düşüş trendini uzatacak ve fiyatı 0,0000064 dolarda bulunan destek noktasına geri çekecektir.

Shiba Inu

Haftalık grafikteki MACD göstergesindeki artış, bir trend değişikliğinin erken belirtilerini gösteriyor. Öte yandan, Bollinger Bantları’nın üst bandına meydan okuyan SHIB fiyatı, yüksek ivmeli bir ralliye işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin