Litecoin fiyatını pozitif bir bölgeye geri çekebilmek mümkün!
Litecoin fiyatını pozitif bir bölgeye geri çekebilmek mümkün!

Litecoin fiyatını pozitif bir bölgeye geri çekebilmek için ne yapılmalı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC) ABD doları karşısında direnç göstermeden önce 180 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördü. LTC/USD paritesi düştü ve 170 dolar destek seviyesinin altında işlem gördü. Bu noktada Litecoin fiyatını pozitif bir bölgeye geri çekebilmek önemli.

  • Litecoin, ABD doları karşısında 183,36 dolar kadar yüksek bir seviyede işlem gördükten sonra aşağı yönlü düzeltmeye başladı.
  • LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 167 dolarlık destekle büyük bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu.
  • Parite şu anda 165 dolarlık desteğin altında işlem görüyor ve daha fazla zarar riskiyle karşı karşıya.

Litecoin’in piyasa sinyalleri ile fiyat tahmini

Geçtiğimiz hafta ABD doları karşısında Litecoin 160 dolarlık düşük seviyesinden iyi kazançlar elde etti. LTC/USD paritesi yükseldi ve 165 dolar ve 170 dolar direnç seviyelerinin üzerinde işlem gördü.

Grafiğe bakıldığında, fiyat 180 dolar seviyesinin üzerinde işlem gördü ve 183,36 dolardan yüksek bir fiyat oluşturdu. Daha sonra, aşağı yönlü bir düzeltme başlattı ve  175 dolar desteğinin altına düştü. Ayrıca, son dalganın %23,6 Fib geri çekilme seviyesini 142,50 dolarlık düşük fiyattan 183,36 dolara yükseltti.

Litecoin fiyatını pozitif bir bölgeye geri çekebilmek için ne yapılmalı?
Litecoin fiyatını pozitif bir bölgeye geri çekebilmek için ne yapılmalı?

Daha da önemlisi, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 167 dolarlık destekle birlikte büyük bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu. Parite  165 dolar desteğini reddetti ve kırdı ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına yerleşti.

Litecoin fiyatını pozitif bir bölgeye geri çekebilmek mümkün!

Şu anda, fiyat son dalganın %50 Fib geri çekilme seviyesinin altına düşerek 142,50 dolardan en düşük 183,36 dolara yükseliyor. Bir aradan sonra Litecoin 160 doların altına düştüğünde, fiyat  155 dolar desteğine doğru daha da düşebilir.

Mevcut fiyat hareketleri oldukça düşüyor ve LTC’nin 155 dolar veya hatta 154 dolara daha fazla zarar verme riski altında olduğu görülüyor. Yukarı yönde, 165 dolarlık kırık destek ve 100 saatlik basit hareketli ortalama, alıcılar için direnç olarak harekete geçecek gibi görünüyor. Sadece 165 dolarlık direncin üzerinde bir artış, Litecoin fiyatını pozitif bir bölgede geri çekebilir. Genel olarak, LTC/USD, alıcıların stand alması muhtemel olan 155 dolara daha da düşebilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin