featured
Litecoin fiyatı

Litecoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Gün içinde neredeyse üçte bir oranında artış sağlayan Litecoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Litecoin Fiyatı 186 Dolar

Aralık ayı içinde, litecoin fiyatı 90-100 $ arasında değişti, ancak Cuma günü 130 $ seviyesine kadar yükseldi ve hafta sonuna doğru yükselmeye devam etti. Cumartesi günü, litecoin ilk kez 160 doları aştı, ancak Pazar artışında hafif bir durma getirdi ve LTC 125 dolardan işlem gördü.

Bununla birlikte, vadeli işlemciler arasında yükseliş eğilimi ile desteklenen kripto para piyasaları Pazartesi günü kapsamlı bir gelişme kaydetti ve litecoin günün en iyi oyuncuları arasına girdi. Bitfinex’te, litecoin fiyatı, %30’luk oranla ilk kez 185 dolara yükseldi. Piyasa değeri 10 milyar dolara yaklaşan Litecoin, IOTA’dan sonra beşinci değerli kripto para birimi oldu.

lito fiyat

BitcoinWisdom

Litecoin’in işlem hacminin üçte birinden fazlası USD ve USDT ticaret çiftlerinde yoğunlaşırken, LTC / KRW% 12’lik bir oran oluşturuyor.

lito fiyat

CoinMarketCap

Litcoin fiyatı yükselişinin nedenleri

Litecoin bir süredir yükselmekle birlikte, bugünkü ralliye birkaç farklı faktör katkıda bulunmuştur. Birincisi, litecoin, orantısız bir şekilde Coinbase’in hızla şişen kullanıcı tabanından yararlandı . Bitcoin ve etereumdan farklı olarak – Coinbase’in şu anda desteklediği diğer iki kripto para birimi – litecoin, endüstri dışında çok az tanınmış bir isim. Anikte, pek çok yeni Coinbase kullanıcısı, komisyonculuk platformunda bulunabildiği küçük bir miktar litecoin alıyor ve bu da bitcoin ve ethereum’dan çok daha ucuz.

İkincisi, Litecoin kurucusu Charlie Lee, şifreli eşya endüstrisinde bitcoin ve diğer gelişmeleri tartışmak üzere birkaç önemli yeni programa davet edildi ve bu fırsatları kullanarak, bitcoin’in faydasını bir mağaza deposu olarak tamamlayan günlük ödemeler için bir çözüm olarak kullandı. .

Son olarak, yatırımcılar, yakın tarihli iki duyurunun Lee’nin tezinin onaylanması olduğuna inanıyor. İlk olarak, oyun devi Steam , şu anda küçük satışlar için küçük paraları pratik yapmaktan ötürü yükselen işlem ücretlerini gerekçe göstererek, artık parasal ödemeleri kabul etmeyeceğini belirtti . Öte yandan, ön ödemeli cep telefonları için tamamlayıcı bir hizmet olan Bitrefill , litecoin’i kabul edeceğini açıkladı ve LTC savunucuları, diğer birçok şirketin yakın gelecekte bunu takip edeceğine inanıyor.

CCN

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin