Litecoin fiyatı pozitif işaretler göstererek fiyat artışına zemin hazırlıyor
Litecoin fiyatı pozitif işaretler göstererek fiyat artışına zemin hazırlıyor

Litecoin fiyatı pozitif işaretler gösteriyor: Peki şimdi yön neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC), 150-151 dolar civarında teklifler buldu ve ABD doları karşısında iyileşti. LTC/USD paritesi şu anda 155-156 dolarlık direncin üzerinde olumlu işaretler gösteriyor. Litecoin fiyatı pozitif işaretler göstermeye devam ederse yakın zamanda fiyat artışı muhtemel.

  • Litecoin fiyatı 150 doların üzerinde bir destek tabanı oluşturdu ve ABD doları karşısında iyileşti.
  • Bu hafta takip edilen 157 dolar dirençli düşüş eğilimi trend çizgisi, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda kırıldı.
  • Parite 162 dolara ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya doğru işlem görmeye devam edebilir.

Litecoin fiyatı pozitif işaretler göstererek fiyat artışına zemin hazırlıyor

Geçtiğimiz üç gün içinde, ABD doları karşısında Litecoin fiyatındaki 170 dolar pivot seviyesinden aşağı yönlü bir hareket gördük. LTC/USD paritesi, alıcılara görünmeden önce 150 dolar seviyesine yakın işlem gördü.

Grafiğe bakıldığında Litecoin, yukarı yönlü bir düzeltmeye başlamadan önce 151,01 dolar gibi düşük bir fiyattan işlem gördü. Son zamanlarda fiyat tırmanışa geçti ve son aşağı yönlü hareketin %23,6 Fib düzelme seviyesinin üstüne çıkarak 168,5 dolardan 151 dolara düştü. Daha da önemlisi, bu hafta LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 157 dolar seviyesindeki dirençle birlikte düşüş eğilimi izlendi. Parite, 158 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve 156 dolar direncinin üzerine yerleşti.

Litecoin fiyatı pozitif işaretler gösteriyor: Peki şimdi yön neresi?
Litecoin fiyatı pozitif işaretler gösteriyor: Peki şimdi yön neresi?

Litecoin fiyatı için olumlu göstergeler mevcut

Şu anda Litecoin, son aşağı yönlü hareketin %50 Fib düzelme seviyesini 159,5 dolardan en yüksek 151 dolara düşürmek için mücadele ediyor. Alıcıların yukarı yönlü bir ivme kazanması için 159,8 dolar ve 160 dolarlık bir açık kırılma gerekli.

160 doların üzerinde bir kırılma olduğunda fiyat 162 dolara ve 100 saatlik basit hareketli ortalamaya doğru yükselebilir. 162 dolardan daha yüksek olan fiyat, belki de 165 dolardan en yüksek olan son dönüşü tekrar test etmek için 165 dolara geçebilir.

Aşağı yönde, 156 dolar ve 155 dolarlık kırık direnç seviyelerinin bir düzeltme olması halinde makul destek olarak hareket etmesi muhtemel. Genel ön yargı yavaş yavaş artıyor. Ancak 160 dolar ​​ve 162 doların üzerinde bir kırılma, Litecoin’in yukarı yönlü bir ivme kazanması için gerekli. Kapak tarafında, 155 doların altındaki bir hata, fiyatı 150 dolara geri götürebilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin