10 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen önemli seviyeler
10 Eylül Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen önemli seviyeler

Litecoin fiyatı (LTC) hangi seviyede duracak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı (LTC) ABD doları karşısında 155 dolardan önemli bir direnci kırmaya çalışıyor. LTC/USD paritesi bir sonraki hamleyi yapmadan önce önemli bir aralıkta işlem yapabilir.

  • Litecoin fiyatı ABD doları karşısında 155 dolar seviyesine yakın güçlü bir dirençle karşı karşıya.
  • LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 148 dolardan destekle oluşturulmuş önemli bir trend hattı var.
  • Parite yakın vadede kazanımları artırmak için 155 dolarlık direncin üzerine çıkmalı.

Litecoin fiyatı (LTC) teknik analizi

ABD doları karşısında Litecoin, 160 dolara doğru yukarı yönlü bir kırılma olmadığı için son birkaç seans çoğunlukla dalgalıydı. LTC/USD paritesi, 155 dolarlık direncin üzerinde bir ivme kazanmak için mücadele etti ve biraz düşük fiyattan işlem gördü.

Grafiğe bakıldığında, fiyatın yukarı doğru harekete geçmesinden önce 142 dolar civarında iyi bir destek oluşturuldu. Litecoin 150 doların üzerinde işlem gördü, ancak alıcılar fiyatı 155-156 doların üzerindeki direnç bölgesini zorlayamadı.

Litecoin fiyatı (LTC) hangi seviyede duracak?
Litecoin fiyatı (LTC) hangi seviyede duracak?

155 dolarlık engeli aşmak için birçok girişimde bulunuldu, ancak alıcılar başarısız oldu. Belirtilen 155 dolar son düşüşün %50 Fib geri çekilme seviyesine yakın. Son zamanlarda fiyat, 152 dolarlık desteğin altına düştü ve işlem gördü. Son dalganın %50 Fib düzelme seviyesinin altında bir düşüş yaşandı ve Litecoin 145,08 dolar seviyelerinden 156,32 dolar seviyelerine yükseldi. Ancak, fiyat şu anda 148 dolar desteğine tutunuyor. Litecoin şu anda 150,72 dolar seviyelerinden işlem görmekte.

Litecoin fiyatı (LTC) piyasa sinyalleri

Ayrıca, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 148 dolardan destekle oluşturulmuş önemli bir bağlantı trendi hattı da bulunmakta. Daha da önemlisi, fiyat son dalganın %61,8 Fib düzelme seviyesinde işlem görüyor ve 145,08 dolardan 156,32 dolara yükseliyor.

Litecoin kısa vadede 148 dolar desteğini tutamayacak gibi görünüyor. Düşüşleri uzatabilir ve yukarı hareket etmeden önce 145 dolar seviyesini test edebilir. Üst tarafa, yakın vadede daha fazla kazançlar elde etmek için 155-156 direnç bölgesinin üzerinde uygun bir kırılma gerekiyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin