Araştırma şirketi net oran verdi: Bitcoin bu hafta 10.000 doları geçebilir mi?
Araştırma şirketi net oran verdi: Bitcoin bu hafta 10.000 doları geçebilir mi?

Bitcoin 10.000 doları, EOS ise Ethereum fiyatını aşabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı (BTC) 9.500 doların üzerine çıktıktan sonra 9.200 dolar seviyesine hafifçe geriledi. Kripto para piyasası hacmi, Mart başında olduğu 425 milyar dolardan 450 milyar dolara yükseldi. Piyasa da dalgalanma olsa da teknik verilere göre, Bitcoin 10.000 doları, EOS ise Ethereum fiyatını aşabilir gibi görünüyor.

EOS’un Ethereum fiyatını geçmesi mümkün!

Kripto para piyasasında beşinci en değerli Blockchain protokolü olan EOS, son 48 saatte fiyatlarda bir meteorik artış kaydedildikten sonra yüzde 15’ten fazla düşüş gösterdi. Kripto karşılığı riskten korunma fonu BlockTower’ın kurucu ortağı Ari Paul, EOS momentumunu devam ettirebilseydi, ERC20 tokeninin Ethereum (ETH)’un değerini geçmesinin mümkün olabileceğini söyledi. Ari Paul açıklamalarına şunları ekledi:

EOS şu anda 16 milyar dolar değerindeki bir ERC20 akıllı sözleşmesidir. Son iki haftanın çalışmasını tekrar ettiyse, bunun üst kısmında yer alırken ETH değerini aşacaktır. Bu bir gözlemdir; Hiç bir tahmin ya da yatırım yorumu değildir.

EOS’un fiyat artışı ana ağ lansmanından kaynaklanıyor

EOS, zirveye ulaştığından beri, 22,86 dolardan 18,53 dolara kadar düştü. Piyasa değeri ise 17 milyar dolardan 15,2 milyar dolara düştü. Haftalık olarak, yedi günlük bir süre içinde, EOS 23 Mart’ta 11 dolar seviyesinde yer aldığı için iki katına çıktı.

Analistler, EOS’un fiyat artışını, 1 Haziran’da yapılması planlanan ana ağının piyasaya sürülmesine bağladı. EOS, Ethereum protokolüne dayanan ölçeklenebilir ve esnek bir Blockcahin olarak geçtiğimiz yıl boyunca merkezi olmayan uygulama geliştiricileri tarafından bekleniyordu. EOS’un ana ağ lansmanı, bayilerin kendi Blockchain ağında konuşlandırılmasına izin verecek.

Ana ağ lansmanının geri sayımı boyunca, EOS’un fiyatı artacak

28 Nisan’da Göreceli Güç Endeksi (RSI) ve Williams Yüzde Aralığı (WPR) göstergeleri dahil olmak üzere momentum osilatörleri EOS için aşırı alım koşullarını gösterdi. Pazar aşırı alım koşullarında daha fazla EOS almaya devam ederken, EOS son 24 saat içinde yüzde 15’lik bir düzeltme yaşadı.

Halihazırda, EOS’un RSI değeri hala yüksek olmakla birlikte, artık aşırı alım koşullarını göstermekte ve piyasa istikrar kazanmakta. EOS önemli ölçüde aşırı alım koşullarını göstermediği sürece, kısa vadede en azından ana ağ lansmanının geri sayımı boyunca, EOS’un fiyatı artacak.

Bitcoin 10.000 doları aşabilir!

Bitcoin’in 9.800 dolarlık seviyesinden yüzde 10’luk bir artış kaydetmesinin ardından 9.000 doların üzerindeki ivmeyi sürdürmesi iyimser bir durum. Bitcoin işlem hacmini korur ve önümüzdeki 24 saat içinde 9.500 doların üzerinde kalırsa, Mayıs ayının ilk haftasında Bitcoin’in 10.000 dolara yükselmesi olası. 10.000 dolar seviyesini aşmanın, Bitcoin’i önceki seviyelerine, muhtemelen 12.000 dolarlık büyük bir destek seviyesine götürmesi bekleniyor. Hem basit hem de üstel hareketli ortalamalar, Bitcoin için kısa vadeli bir eğilim gösteriyor ve RSI’nin son birkaç gün içinde 58,7 puan düştüğü göz önüne alındığında, Bitcoin’in kısa vadede küçük bir ralli başlatması muhtemel.

Bitcoin 10.000 doları, EOS ise Ethereum fiyatını aşabilir!
Bitcoin 10.000 doları, EOS ise Ethereum fiyatını aşabilir!

Finans ve bankacılık sektöründen yöneticilerle, kripto para birimli hedge fonları ve yatırımcılara geçiş ve küresel olarak kripto para birimleri için yükselen kurumsal yatırımcıların talebi ile kripto para piyasası, Kasım 2017’de olduğu gibi, 0,5 trilyon dolarlık bir değerlemeyi potansiyel olarak güvence altına almak için ideal bir konumda.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ccn

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin