Litecoin fiyatı en düşük seviyesini gördü!
Litecoin fiyatı en düşük seviyesini gördü!

Litecoin fiyatı en düşük seviyesini gördü ve 100 doların altına düştü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasa değeri bakımından dünyanın en büyük altıncı kripto parası olan Litecoin’in fiyatı bugün itibariyle 2018 yılının en düşük seviyesini görmüş durumda. Litecoin fiyatı en düşük seviyesini gördü ve 100 doların altına düştü!

Litecoin fiyatı en düşük seviyesini gördü!

Bitfinex’ten elde edilen verilere göre, Litecoin fiyatı bugün 95 dolar seviyesine kadar düştü. Bu seviye LTC’nin 8 Aralık 2017 tarihinden bu yana gördüğü en düşük düzey. 19 Aralık tarihinde 379 dolar seviyesini görerek kendi rekorunu kıran Litecoin şimdi bu rekor seviyenin yüzde 74 oranında aşağısında. Ayrıca Litecoin fiyatında bu yılın başına kıyasla yüzde 60 civarında bir düşüş yaşanıyor. Aslında şu anda piyasada düşüş yaşayan tek kripto para Litecoin değil. Piyasadaki neredeyse tüm kripto paralar kırmızı alanda işlem görüyor. Ayrıca Bitcoin Salı günü 6.500 dolar düzeyinin altına düşerek iki aylık süreçteki en düşük seviyesini de gördü.

Litecoin fiyatı en düşük seviyesini gördü ve 100 doların altına düştü!
Litecoin fiyatı en düşük seviyesini gördü ve 100 doların altına düştü!

Kripto para piyasası hacmi 300 milyar doların altına düştü

EOS sadece bir gün içerisinde yüzde 10,33 oranında düşerek, piyasa değeri bakımından en büyük olan kripto paralar arasında en ağır darbeyi alanlardan biri oldu. Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash gibi kripto paralara baktığımızda da hepsinin en az yüzde 10 oranında değer kaybına uğradığını görüyoruz. Bu arada kripto para piyasasının toplam piyasa hacmi 12 Nisan’dan bu yana ilk kez 300 milyar doların altına düştü. Litecoin yazım sırasında, %11 oranında düşüşle 95 dolar seviyesinden işlem görüyor. Litecoin şu anda 5,4 milyar dolarlık piyasa değeriyle 6. sırada yer alıyor.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin