Joseph Lubin: ''Blockchain dot-com patlaması ile aynı dinamiklere sahip.''
Joseph Lubin: ''Blockchain dot-com patlaması ile aynı dinamiklere sahip.''

Ethereum‘un kurucu ortağı: ”Blockchain dot-com patlaması ile aynı dinamiklere sahip.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum‘un kurucu ortağı Joseph Lubin, Blockchain’in yıkıcı potansiyeli hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu. Lubin’e göre, Blockchain dot-com patlaması ile aynı dinamiklere sahip. Ayrıca Lubin, Blockchain teknolojisinin toplumu tıpkı internetin yaptığı gibi radikal bir şekilde dönüştürme potansiyeline sahip olduğunu da vurguluyor.

Ethereum‘un kurucu ortağı: “Bu teknoloji çok derin.”

Joseph Lubin konuya yönelik şunları söyledi:

Bu teknoloji çok derin, dünya çapında ekonomik, sosyal ve politik sistemler için pek çok şaşırtıcı şey yapacak. Ekosistemin ya da teknolojinin gerçek anlamda tehlikede olduğu konusunda hiç endişe duymuyoruz.

Ayrıca Blockchain yazılım şirketi ConsenSys’in de kurucu ortağı olan Joseph Lubin, şirketin yeni bir ofis açmayı planladığı Dublin’deki MoneyConf konferansına katıldı. Bu konferansta konuşan Joseph Lubin, Bitcoin ve benzeri kripto paraların arkasındaki teknolojisinin tıpkı internetin yaptığı gibi dünyayı değiştirme potansiyeline sahip olduğunu vurguladı.

Joseph Lubin: ”Blockchain dot-com patlaması ile aynı dinamiklere sahip.”

Joseph Lubin açıklamalarına şunları ekledi:

Dotcom zamanında önemli miktarda yaratıcı yıkım vardı. Bu hepimize etkili bir internetin, etkili bir world wide web’in nasıl kurulacağını ve gerçekten toplumu nasıl dönüştüreceğimizi öğretti. Blockchain’in dotcom patlamasıyla aynı dinamiklere sahip olduğunu düşünüyorum.

Joseph Lubin, 2014’te Ethereum ağının geliştirilmesine yardımcı oldu. Ağa güç veren dijital para birimi olan Ether’in bugün piyasa değeri 50 milyar doların üzerinde ve Bitcoin’den sonra ikinci en büyük kripto para birimi. Joseph Lubin daha sonra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Mayweather-Centra’da olduğu gibi dolandırıcı projelere karşı sert bir tutum almakta haklı olduğunu belirtti. Ayrıca Joseph Lubin’e göre hileli projeler, kripto para sektörünün başarısını tehdit edemeyecek.

Businessinsider

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin