litecoin, altcoin, litecoin fiyatı, kriptoparahaberleri,
litecoin, altcoin, litecoin fiyatı, kriptoparahaberleri,

Litecoin fiyatı 235 doları aştı ve yükselmeye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı Perşembe günkü rally’sinde yüzde 16 artışla 235 dolar’lık dirençi kırdı ve bir ay içinde ki en yüksek değerine ulaştı.

Dün Litecoin fiyatının 200 dolar kapısına dayandığını söylemiştik. LTC / BTC paritesi yaklaşık üç yıllık en yüksek değere yükselmişti. Bugün Litecoin yükseliş eğilimine devam etti ve LTC, 15 Ocak’tan bu yana en yüksek değerine ulaşarak 236 dolar seviyesine ulaştı.

Litecoin durdurulamıyor

Bu dakikalarda Litecoin, 219 dolardan işlem yapıyor ve 12,4 milyar dolarlık bir pazar payı var.

Litecoin’in ticaret hacmi diğer coinlerden farklı, herhangi bir kripto borsasında %16’dan fazla işlem göremiyor. Bu da hacimin merkeziyetsiz bir sistem olmasını sağlıyor. LTC hacmi, Güney Kore’nin Upbit borsasında yaklaşık 62 milyon dolardan bugün 237 milyon dolara yükseldi. Diğer Seul merkezli Bithumb’da benzer bir artış yaşadı ve şu anda Litecoin için iki borsanın toplamı LTC’nin günlük işlem hacminin% 16.5’ini oluşturuyor.

Devam eden toparlanma ile artan LTC ödemeleri, Litecoin’in gündelik işlemler için fiili bir kripto para olmasını sağlayacağı varsayımına dayanıyor.

Endüstri devi BitPay’den sonra modellenen bir ödeme işleme firması olan LitePay 26 Şubat’ta piyasaya çıkmayı planlıyor.

Ayrıca Coinbase, Çarşamba günü yatırımcıların kripto para ödemelerini doğrudan kullanıcı tarafından kontrol edilen cüzdan içine kabul etmesine olanak tanıyan yükseltilmiş bir ticari işleme platformu sunmuştu. Platform, şu anda Litecoin dahil olmak üzere desteklenen dört kripto para birimi ile uyumlu durumda.

Litecoin fiyatı artmaya devam edecek gibi duruyor

Bununla birlikte Litecoin yaratıcısı Charlie Lee, Twitter’da topluluğa Litecoin’in bu sene ulaşması planlanan birçok önemli gelişme olduğunu söyledi. Attığı tweette, popüler bir web cüzdanına ekleneceğini, bir mal ticaret platformunda kabul edileceğini ve beklenmedik sürprizler olacağını söyledi.

Ancak, mevcut rallide büyük olasılıkla altyapı merkezi bir rol oynuyor olsa da, Litecoin fiyatını yükselten tek faktör bu değil. Bitcoin ağı için sıradan hale gelen bir fork olacağını söyleyen bir geliştirici, Litecoin için bir fork olacağını ve Litecoin Cash’i yaratmak için bir plan olduğunu açıkladı.

Ccn

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin