Kanada Tam olarak Düzenlenmiş Token Fonlama Platformunu Başlattı
Kanada Tam olarak Düzenlenmiş Token Fonlama Platformunu Başlattı

Kanada Borsası tam olarak düzenlenmiş token fonlama platformunu başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kanada Borsası ICO’ların aksine, tam olarak düzenlenmiş token fonlama platformunu başlattı.

Kanada tam olarak düzenlenmiş token fonlama platformunu başlattı

The Canadian Securities Exchange (CSE), şirketlerin güvenlik düzenlemeleriyle sermayelerini artırmasına izin veren ve Ethereum (ETH) Blockchain ağına dayanan bir Takas ve Yerleşim Platformunun yakında devreye gireceğini, 13 şubat tarihinde açıkladı.

Blockchain tabanlı şirketlere Security Token Offerings (STO) verilebiliyor

CSE’nin açıklamasına göre, Blockchain tabanlı platform kullanan şirketler, yatırımcılara sermayeyi artırmak için bir Security Token Offerings (STO) verebiliyorlar. CSE’nin platformu aracılığıyla düzenlemeleri “yürürlükteki menkul komisyonlar tarafından tam yönetime tabi” olacaklar.

CSE, STO’larını, yanıltıcı bir şekilde düzenlenmemiş olarak adlandırdığı ICO projelerine alternatif olarak şirketlere sunuyor. Bunun sonucunda ICO’lara olan güvenin azaldığı görülebilir.

Basın bülteni, platformun hem büyük şirketlere hem de ilk kez kamu sermaye piyasalarına girmek isteyen girişimcilerine ve yatırımcılara fayda sağlayacağına dikkat çekiliyor.

Blockchain tabanlı Kabuni Technologies’e ilk kez STO verildi

CSE, yeni platform duyurusu ile bağlantılı olarak, 3D baskılı ürünleri izleyen Blockchain tabanlı üretim platformu olan Kabuni Technologies şirketine ilk kez STO verdi. Kabuni, British Columbia Securities Commission (BSCE) ile birlikte, önce bir prospektüs hazırlamalı ve kabul edilirse Kabuni’nin STO alımı, düzenlenmiş ve güvenli ilk token olarak tarihe adını yazdıracak.

ABD’de, Securities and Exchange Commission (SEC) başkanı Jay Clayton geçtiğimiz hafta Senato’da yaptığı bir oturumda, eğer yatırımcılara sunulacak bir ICO projesi varsa önce SEC güvenlik kontrollerinden geçmeli ve SEC’e kayıtlı olmalı şeklinde belirtti. Clayton, aralık 2017 tarihinde de aynı şeyi söylemişti. Konuşmasına ek olarak; o tarihten beri hiçbir ICO projesi, ABD yatırımcılarına yasal olarak sunulması için SEC kaydını başarılı olarak tamamlayamadı.

Kodak düzenlenmiş bir ICO piyasaya sürmeyi planlıyor

Kodak, düzenlenmiş ICO’sunu piyasaya sürmeyi ve ABD’li yatırımcılara, ABD yasalarına göre “muaf teklif” olarak güvenlik düzenlemeleriyle sunmayı planlıyor. Muafiyete açıklamasına göre, Kodak’ın güvenlik tokenları, yalnızca “akredite edilmiş yatırımcılara” sunuldukları sürece, SEC tarafından tescil edilmek zorunda değil. Bu da demek oluyor ki; net değeri 1 milyon doların üzerinde olan şahıslara verilecek.

Cointelegraph


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin