Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin dün zirve yaptıktan sonra altcoinlerde harekete başladı. BTC’nin fiyatlanması piyasa hakimiyetini yeniden baskılamıştı. BTC.d dün itibarıyla %44.3’e kadar çıkmıştı. ATH yaptıktan sonra salınım gösteren Bitcoin, piyasa baskınlığında da kan kaybetti. Bu altcoinlere daha çok yaradı. Öne çıkan varlıklar arasında ise Litecoin dikkat çekti. Litecoin fiyat analizi ile neler yaşandı? Şimdi göz atalım… 

Tüm zamanların en yüksek grafiğine sahip olan Bitcoin, nefes almaya başladı. Yeniden 67.000 doların altına düştü. Litecoin dışında çoğu altcoin ise geri çekildi. LTC, etkileyici bir artışa sahne oldu. LTC’nin artışı altı ayın en yüksek seviyesine ulaşmasını sağladı. 

Hafta sonu boyunca lider kripto para birimi fiyatı 60.000 dolara kadar düştü. Bir hafta içinde art arda üçüncü düşüş olarak kayıtlara geçti. Herkes düşüş beklerken Bitcoin ise sürpriz yaptı. BTC hızla değer kazanmaya başladı. Sadece bir günde varlık, 4.000 dolar fırladı ve Ekim zirvesi olan 67.000 dolardan sonra ATH yeniledi.

Bitcoin’e Ethereum ve Litecoin eşlik etti

Altcoin alanının çoğu, Bitcoin’in baskınlığına rağmen direnç sağlayabildi. BTC.d etkili olsa da bazı varlıklar kendini ön plana çıkardı. Altcoinlerin lideri Ethereum, yaklaşık 4.900 dolarda yeni rekorlar gördü. Bununla birlikte; LTC varlığı da yükselişe sahne oldu. Son 24 saat içinde Litecoin %7 artış yaşadı.

LTC’nin gösterdiği performans yatırımcıları şaşırtırken 265 doların üzerine kadar çıkabildi. Bu da son 6 ay içinde en yüksek rakamı oldu. Litecoin son 7 günde %30, son 1 ayda ise %50 arttı. Anlık 1 LTC’nin fiyatı 269 dolar civarında.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin