Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi
Litecoin fiyat analizi: Son 6 ayın en yüksek seviyesine geldi

Litecoin fiyat analizi: LTC için beklenen seviyeler ve izlenecek kritik noktalar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Litecoin fiyatı 150 doların üzerine çıkamadı ve 130 dolar seviyesine geri döndü. Buraya düştüğünden ber LTC, düşük volatilite ile bu bölgede dalgalanmaya devam etti.

Kripto para piyasası, çoğu varlık dönem boyunca fiyatlarda bir düşüş kaydettiğinden, son 24 saat boyunca LTC’de de düşüş eğilimi gözlemliyor. Bunlar arasında, 40.000 dolar ile 30.000 dolar arasında hareket eden 35.000 dolarlık işaret etrafında salınmaya devam eden Bitcoin de var. Benzer şekilde, Ethereum da 1.400 doların altına düştü.

Litecoin fiyat analizi

Litecoin fiyatı, fiyat hızlı bir şekilde yükseliş desteği bulduğu ve 120 dolar seviyesinden 180 dolar seviyesine yükseldiği Ocak ayına güçlü bir başlangıç ​​yaptı. Bununla birlikte fiyat hareketi, dengelenmeden önce 110 dolara keskin bir düşüş gözlemledi. Ancak o zamandan beri, 160 dolar ​​seviyesinin üzerine çıkmakta zorlandı.

LTC, 19 Ocak’ta 160 dolar seviyesinin üzerine çıktı, ancak üzerinde kapanamadı ve 120 dolar seviyesine geriledi. O zamandan beri, fiyat 140 ile 120 dolar arasında gidip geliyor ve genelde 130 dolarlık fiyat seviyesinde işlem görüyor.

LTC için teknik göstergeler ne anlatıyor?

Teknik göstergelere baktığımızda MACD yükseliş eğilimi gösteriyor, ancak histogramların azalan boyutu, azalan bir yükseliş momentumu gösteriyor. Fiyat 145 dolar işaretinden reddedildikten sonra, RSI nötr ve aşağı doğru hareket ediyor; 50 doların hemen altında. Bununla birlikte, gösterge şu anda düşüş baskısının az olduğunu gösteren hafif bir eğime sahip.

Bollinger bantları sıkışık değil ama geniş de değil. Göstergenin kenar boşlukları şu anda yatay ve her iki tarafta da eşit momentum olduğunu gösteriyor. Fiyat, göstergenin ortalama çizgisinin yakınında işlem görmeye devam ettikçe, gösterge yakında yakınsama göstererek varlığın oynaklığında daha fazla bir düşüşe işaret edebilir.

Genel olarak, dört saatlik teknik analiz zayıf bir satın alma sinyali veriyor ve 26 ana teknik göstergeden dokuzu yukarı doğru bir fiyat hareketini destekliyor. Öte yandan, sekiz gösterge, olumsuz bir fiyat hareketine işaret eden satış sinyalleri veriyor. Dokuz gösterge ise tarafsız kalıyor ve iki tarafın da desteklenmediğini gösteriyor.

24 saatlik teknik analiz, aşağı doğru bir hareketi düşündüren dokuz gösterge ile zıt kutuplu bir duygu gözlemliyor. Öte yandan, sekiz gösterge satın alma sinyali verirken, kalan dokuz gösterge her iki taraf için de destek vermiyor. Genel olarak, analiz zayıf bir satış sinyali veriyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin