Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir
Chainlink artık eskisi kadar tartışılmıyor -  LINK fiyatı için  olumlu olabilir

Chainlink ve Crypto.com Coin fiyat analizi: LINK ve CRO yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink, 22,24 dolarlık destek seviyesine yakın işlem görüyor ve bı yazı yazılırken düşüş sinyalleri görülüyor. CRO ise 0,06 ABD doları desteğinin altına indi ve göstergeler, önümüzdeki oturumlarda başka bir destek seviyesini daha devirebileceğini gösteriyor.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Chainlink, 22,24 dolarlık desteği bir kez daha test etti, ancak boğalar grafiklerde aşağı doğru bir kırılmayı önledi. Alım satım hacimleri ve satın alma aktivitesi düşük olduğundan önümüzdeki birkaç seansta mevcut kanalın üzerinde bir hareket olasılığı düşük görünüyor.. Mum çubukları 20-SMA’nın (mavi) altına düştüğü için, kısa vadeli bir düşüş beklenebilir ve ayılar 22,24 dolar desteğinin altında bir hareketi hedefleyebilir.

Awesome Osilatör, endeks düşüş nötr olduğundan ve On Balance Volume alıcı sayılarının bastırıldığını gösterdiğinden, satış tarafını hafifçe destekliyor. Bunlar düşüş eğiliminin göstergeleri olmasa da, son 30 gündeki yükseliş döngüsünün yavaş yavaş ivme kaybettiğini gösterdi.

Cypto.com Coin (CRO) fiyat analizi

Crypto.com Coin, kripto para birimi son 24 saatte %2,5 oranında değer kaybettiğinden 0,06 dolarlık destek seviyesini tersine çevirdi. Chaikin Para Akışı, endeksin fiyatla paralel olarak düştüğü için sermaye çıkışlarının son birkaç seansta CRO’yu baskı altına aldığını öne sürdü.

Göreceli Güç Endeksi, endeks nötr bölgeden biraz daha düşük olduğu için ayıların yanında yer aldı. Olası bir düşüş senaryosunda 0,065 dolarlık destek devrilebilir. Öte yandan, yükseliş sonucu CRO’nun ani direncinin üzerinde kırıldığını ve 0,072 dolara doğru yöneldiğini görebiliriz.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin