9 Mayıs altcoin analizi: Ethereum ve Litecoin’e dair değerlendirmeler
9 Mayıs altcoin analizi: Ethereum ve Litecoin’e dair değerlendirmeler

“Litecoin dijital gümüş, Bitcoin ise dijital altındır.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son zamanlardaki bir pod yayınında Bitcoin tabanlı mobil ödeme servisi Abra’nın kurucusu ve CEO’su Bill Barhydt, değişim platformunda Bitcoin’i ve Litecoin’i tartıştı. Bill Barhydt konuya yönelik şu yorumu yaptı: “Litecoin dijital gümüş, Bitcoin ise dijital altındır.”

Bitcoin’den Litecoin’e değişimin altta yatan nedenleri nelerdir?

Bir ay önce, Abra ekibi, Bitcoin’den Litecoin’e değişimin altta yatan nedenlerini açıkladı. Bu karara ne sebep oldu? Açıklamak gerekirse, Abra’nın CEO’su Bill Barhydt şöyle diyor:

Bitcoin ve Litecoin’i varlık sınıfları olarak destekliyoruz ve şimdi ikisi arasındaki akıllı sözleşmeleri hareket ettirebiliyoruz. Varlık sınıflarına dayalı akıllı sözleşmeler arasında atom takasının yapılabileceği yan zincir çözümü gibi düşünebilirsiniz.

Ekip, mevcut uygulamanın ilk versiyonunu 20 kripto parayı destekleyen ve basit işlemler için madencilik ücretlerinin yaklaşık 30-35 dolara mal olduğunu ve onları endişelendirdiğini fark etti. Bill Barhydt, madencilik ücretleri çok büyük olduğundan, bunu fakir bir iş modeli olarak görüyor.

Madencilik ücretini azaltan Litecoin Abra’ya entegre edildi

Ona göre, uygulama daha yüksek bir madencilik ücreti ile çok kullanıcı dostu oldu. Bu nedenle, gelecekteki bir aksaklık yaratma potansiyeli olduğu gerçeğini anlayarak tüm süreci yeniden değerlendirmeye karar verdiler.

Abra ekibi, Bitcoin ile uyumlu bir başka varlık sınıfına sahip olmaya karar verdi ve aynı zamanda biraz daha fazla zincirde ölçeklenebilirlik ve daha düşük madencilik ücreti olmasını da istediler. Bitcoin Cash, Litecoin ve diğer altkoinleri incelediler ve çekirdek haritaya bağlılık, SegWit desteği, temel ikili uyumluluğu ve mevcut Bitcoin modellerini karşılaştırarak Litecoin’un en uygun olduğunu düşündüler. Ekip hızla, madencilik ücretini azaltan Litecoin’i Abra’ya entegre etme sürecine başladı.

Abra CEO’su: “Litecoin dijital gümüş, Bitcoin ise dijital altındır.”

Hepsi iyi çalıştı ve ekip çözümü başlattı ve kullanıcıları Bitcoin’den Litecoin’a taşıdı. Bill, takımın ileriye gitme yeteneğine sahip olduğunu söylüyor. Bill Barhydt konuya yönelik şunları söyledi:

Katil bir model ve Bitcoin’in dijital altınını dijital gümüş olarak Litecoin’e çeviriyoruz ve birbirlerini çok iyi tamamlıyorlar. Tüm Litecoin ekibi çok destekleyici. Onların bağlılıklarını, çekirdek yol haritasını ve bize inananları seviyoruz. Bir sonraki varlık sınıfımız olan Litecoin ile yarışta kalıyoruz.

“Bir sonraki varlık sınıfımız olan Litecoin ile yarışta kalıyoruz.”

Ayrıca Bill Barhydt, Bitcoin ücretlerinin 2017’nin son çeyreğinde Abra’nın karını nasıl olumsuz etkilediğine yönelik şunları söyledi:

Madencilik ücreti dolar değerine dayanmıyor. Ancak işlemlerin bellek ayak izi ve bazı çoklu-sig sözleşmeleri tanım gereği daha büyük ve Abra için bu çifte kötülük. Test sırasında bu zinciri kullanıyoruz.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin