Litecoin destek seviyelerine tutunmak için çabalıyor
Litecoin destek seviyelerine tutunmak için çabalıyor

Litecoin destek seviyelerine tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin fiyatı daha da geriledi ve ABD doları karşısında 156 dolarlık desteği kırdı. LTC/USD paritesi daha yüksek seviyelere çıkabilir. Ancak artışlar 157 dolar seviyesine kadar sınırlandırılabilir. Peki bu durumda Litecoin destek seviyelerine tutunabilecek mi?

  • Litecoin fiyatı (LTC) iyileşmek için mücadele ediyor ve geçtiğimiz günlerde ABD doları karşısında 160 dolarlık desteği kırdı.
  • Dün vurgulanan önemli düşüş trend çizgisi, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 157 dolar seviyesindeki mevcut dirençle hala bozulmamış durumda.
  • Yakın vadede daha fazla düşüşü önlemek için parite 150 dolarlık desteğin üzerinde kalmalı.

Litecoin’in teknik göstergelerle fiyat tahmini

ABD doları karşısında Litecoin fiyatındaki 180 dolarlık yüksek salınımdan yeni bir dezavantaj dalgası başladı. LTC/USD paritesi düştü ve 170 dolar ve 165 dolar gibi birkaç desteği kırdı.

Litecoin destek seviyelerine tutunabilecek mi?
Litecoin destek seviyelerine tutunabilecek mi?

Grafiğe bakıldığında, fiyat düşüş baskısı altındaydı ve hatta 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına inmek için 160 dolarlık destek seviyesini bile kırdı. Olumsuz gidişat, fiyatın 156 dolar ve 155 dolarlık destek seviyelerini bile tutmamasına neden oldu. Litecoin 150 dolarlık desteğe yakın bir düşüş gösterdi. Şu anda, fiyat konsolide oluyor ve son düşüşün %23,6 Fib iyileşme seviyesinin altında işlem görüyor.

Litecoin destek seviyelerine tutunmak için çabalıyor

Grafikte ön tarafta, 156 dolarlık önceki destek de dahil olmak üzere birçok engel var. Daha da önemlisi, dün öne çıkan önemli düşüş trend çizgisi, LTC/USD paritesinin saatlik tablosunda 157 dolar seviyesindeki mevcut dirençle hala sağlam kalıyor.

Trend çizgisi direnci, son düşüşün %38,2 Fib iyileşme seviyesine yakınken, 168,5 dolardan 151 dolara düştü. Bu nedenle kısa vadede, fiyatın daha yüksek olması durumunda, 156 dolar ve 157 dolar seviyelerinin yükselmeyi engellemesi muhtemel. Aşağı yönde, 151 dolar seviyesi son düşük kısa vadeli bir destek. En önemli destek, Litecoin’in iyileşmesi gerekiyorsa tutulması gereken 150 dolar. 150 dolarlık desteğin tutulmaması, fiyatı 145 dolara kadar çekebilir.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin