Bytecoin bir aldatmaca mıydı?
Bytecoin bir aldatmaca mıydı?

Bytecoin bir aldatmaca mıydı? BCN yüzde 160 oranında arttıktan sonra ne oldu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün Bytecoin dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’de listelenmesinin ardından çok yüksek değerleri gördü. Ancak bugün ise yatırımcılar şu soruyu soruyor: Bytecoin bir aldatmaca mıydı? BCN yüzde 160 oranında arttıktan sonra ne oldu?

Bytecoin bir aldatmaca mıydı?

Binance ve Bytecoin’in resmi açıklamasının ardından, kripto para birimi %160 artırarak, en iyi on beş para birimi arasına girmeye çalıştı. Bytecoin’in ekibi kripto paranın önümüzdeki zamanlarda umut verici bir hafta geçireceğini belirtti. Ancak bu sabah, Bytecoin’in çevrimdışı olduğu görülmekte. Gece boyunca gelişen büyük sorunlar nedeniyle, Bytecoin’in şanslı yörüngesinin bir duvara çarpıp çarpmadığı henüz belli değil.

Bytecoin değerindeki artış nedeniyle, ağ son derece yüksek bir işlem yükü yaşadı ve bu da düğümün senkronizasyonu ile ilgili sorunlara neden oldu. Resimdeki tweette, Bytecoin bu konuda daha fazla güncelleme yayınlayamadığından, birçok yatırımcı Bytecoin’e ne olacağını tahmin etmeyi bıraktı.

Binance ağı Bytecoin’in yüksek talebiyle başa çıkamadı

Binance tarafından konuya yönelik şu açıklama yapıldı:

Bytecoin (BCN) ağ sorunları nedeniyle, mevduatlar ve para çekme işlemlerinde ciddi gecikmeler yaşıyor. Bytecoin proje ekibi sorunu çözmek için çalışıyor. Lütfen yüksek fiyat volatilitesine dikkat edin ve dikkatli olun.

Her şeyden önce Bytecoin bu Binance açıklamasının daha iyi olmasına izin verdiğini gösteriyor. Fiyat yükseldikçe, daha fazla yatırımcı gemiye binmek istedi, sonuçta Binance ağı bu kadar yüksek taleple başa çıkamadı ki bu da şimdi kendimizi şu an içinde gördüğümüz duruma sokuyor.

Bytecoin için peri masalı gibi görünen durum bir kabusa mı dönüyor?

Bundan kurtulmak için, Bytecoin gerçekten hiçbir işlemin kaybedilmediğinden veya eksik olmadığından emin olmak zorunda. Twitter’a girerseniz işlemlerin işe yaramadığını doğrulayan birçok kullanıcı olduğunu görürsünüz. Dahası, bazı insanlar kripto parayı o kadar fazla pompaladı ki, insanlar bunun bir Bytecoin aldatmacasının parçası olup olmadığını düşünmeye başladı. Bu sadece bir spekülasyon olsa da, pek çok insan 12 saat sonra daha fazla duyuru yapılmak zorunda kalındığı için, bu konuda ihtiyatlı davranmaya başlıyor.

Şimdilik, burada ne olacağını beklemeli ve görmeliyiz, bir kez Bytecoin ticareti devam ettikçe, Bytecoin değerinin bundan nasıl etkilendiğine dair bir fikir edinmeye başlayabiliriz. Ancak bir şey kesin, Bytecoin için bir peri masalı gibi görünen şey, şimdi tamamen bir kabus gibi görünüyor.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin