Litecoin Cash (LCC) hard fork mu yapacak?
Litecoin Cash (LCC) hard fork mu yapacak?

Litecoin Cash (LCC) yüzde 51 saldırısı altında! LCC hard fork mu yapacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin Cash (LCC) geçtiğimiz günlerde %51’lik bir saldırıya maruz kaldı. Geçtiğimiz aylarda kripto para birimlerinin hepsi gerçek olandan daha çok varsayımsal olan bir saldırıya maruz kaldı. Her bir durum için, saldırganlar bu küçük sistemleri ticarete yetecek kadar işlem enerjisini biriktirme, değişimlerini yenilemeye ve bir harekette çok miktarda parayla kaçma kapasitesine sahip oldu.

Litecoin Cash yüzde 51 saldırısına maruz kaldı!

Kripto paralarda ilk %51 saldırısı Monacoin’de oldu. Daha sonra Bitcoin Gold, ZenCash, Verge ve şimdi Litecoin Cash saldırıya maruz kaldı. Litecoin Cash ekibi %51’lik saldırıyı doğruladı. Litecoin Cash ekibi, saldırı haberini aldıktan sonra, gerekli sistem onaylamalarının sayısı 100’den az olmayacak şekilde genişletti. Yüzde 51’lik bir saldırı yaşayan diğer tüm kripto paralar karşılaştırmalı önlemler aldı.

Litecoin Cash (LCC) hard fork mu yapacak?

Alınan önlemlerle Litecoin Cash’in uzun süre zarar görmeyeceği anlaşılıyor. Ekip, benzer saldırıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alıyor. Sistem güvence olayları nedeniyle Litecoin Cash bir hard forka hızla yaklaşıyor gibi görünüyor. Litecoin Cash geliştiricileri, bir hard forku henüz onaylamadı, aksine farklı çözüm yolları arıyor. Yeni kod tabanı, başlangıçta düzenlenmiş olduğu gibi bazı önemli olayları içerecek ve hazırlayacak. Yüzde 51 saldırıları mevcut kripto para birimleri için önemli bir sorun. Litecoin Cash ekibi, mümkün olan en kısa sürede bu soruna bir çözüm bulmaya çalışıyor. Her şeyden önce %51’lik bir saldırıdan kaçınmak, her zaman kripto para geliştiricilerin önceliği olmalı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin